Bad Boys for Life

Bad Boys 4 er under arbeid

Det er bare å sele på for politietterforskerne Lowrey og Burnett: Det blir også en fjerde runde med Bad Boys.

Man er allerede i gang med å skrive på manus til film nummer fire. Det bekrefter stjerneprodusenten Jerry Bruckheimer overfor Collider.

– Vi hadde en flott opplevelse med den første, både gjennom utviklingsprosessen og deretter gjennom redigeringsprosessen og filmprosessen. Vi laget en film som publikum satte stor pris, og vi vil gjerne gjøre det igjen, og jeg tror de vil at vi skal gjøre det igjen, sa Bruckheimer.

Da politiduoen, spilt av Will Smith og Martin Lawrence, ble gjenopplivet i Bad Boys for Life i januar i år, rakk de å trekke et kjempepublikum til kinoene før koronaen kom:

Filmen spilte inn totalt 4,3 milliarder kroner, der drøye 15 millioner kroner av disse stammer fra norske kinoer, ifølge Box Office Mojo. Ifølge Kinotoppen er "Bad Boys for Life" sett av 113.915 publikummere, noe som gir den en femteplass hittil i år.

De to første Bad Boys-filmene dukket opp i 1995 og 2003 og hadde begge Michael Bay som regissør. For årets film fikk regiduoen Adil El Arbi og Bilall Fallah ros for ikke bare å videreført actionfølelsen fra Bays filmer, men for også å ha tatt dem inn i vår tid.

Se hvor du kan streame Bad Boys her

Se hvor du kan streame Bad Boys 2 her

Bad Boys for Lifegår fortsatt på kino. Kjøp billetter, se trailer og watchlist filmen her!