The Matrix

Matrix 4 kommer seg på beina igjen

Warner Bros. ønsker å gjenoppta innspillingen av den fjerde Matrix-filmen i begynnelsen av juli. Regissøren og hovedpersonene fra de originale Matrix-filmene er tilbake i den etterlengtede oppfølgeren.

Warner Bros. ønsker å gjenoppta innspillingen av den fjerde Matrix-filmen i begynnelsen av juli. Filmen kommer mer enn 17 år etter den forrige filmen i serien, men produksjonen av den etterlengtede sci-fi-oppfølgeren ble stoppet i mars på grunn COVID-19.

Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss vender tilbake til rollene som Neo og Trinity, og Lana Wachowski, en av de to søstrene bak Matrix-universet, skal skrive, produsere og regissere filmen.

Variety forteller at skuespillerne, blant annet Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss, har signert åtte ukers kontraktforlengelser som holder skuespillerne på vent til 6. juli. Dette antyder at Warner Bros. håper at innspillingen kan starte igjen da.

Innspillingen av filmen begynte i San Francisco i februar, og skulle etter planen videre til Berlin i midten av mars. Innspillingen i Tyskland kom derimot aldri på beina, etter at pandemien la ned produksjoner over hele verden.

De siste ukene har enkelte produksjoner startet opp igjen i Norge, og denne uka annonserte New Zealand at filminnspillinger kan begynne der også. Da virkerr det ikke usannsynlig at gjengen fra den fjerde Matrix-filmen kan sette i gang i Berlin denne sommeren, selv om enkelte land og byer fortsatt er svært utsatt.

Se hvor du kan streame The Matrix her

Se hvor du kan streame The Matrix Reloaded her

Se hvor du kan streame The Matrix Revolutions her