Jurassic World: Dominion

Jurassic World 3 starter en helt ny æra for franchisen

Enden er LANGT fra nær...

Regissør Colin Trevorrows tredje "Jurassic World"-film, "Dominion", står for tur - og tittelen varsler om dinosaurenes herredømme. Som dere husker, avsluttet forgjengeren "Fallen Kingdom" med at en urovekkende stor samling dinosaurer flyktet fra fangenskap og ut i den virkelige verden. Det gjorde oss temmelig sikre på at nå, NÅ kan det bare være den o'store finalen igjen.

Vel, så feil kan man ta.

I et intervju med Collider, avslører filmens produsent Frank Marshall at vi sannsynligvis har mer i vente - også etter "Jurassic World: Dominion":

"It’s the start of a new era", forteller han - og legger til at “The dinosaurs are now on the mainland amongst us, and they will be for quite some time, I hope”.

Les også: Storfilmen Dune sammenliknes med Gudfaren

SATT PÅ VENT: Innspillingen av "Jurassic World: Dominion".
SATT PÅ VENT: Innspillingen av "Jurassic World: Dominion".

Det blir spennende å se om Marshalls utsagn om "en ny æra" vil påvirke rollelista fremover. Vanligvis, når skuespillere signerer kontrakt for store franchiser, dreier det seg om tre filmer. Dersom det er tilfellet her, vil Chris Pratt og Bryce Dallas Howards eventyr muligens avsluttes - og nye karakterer introduseres?

"Dominion" er, ifølge Pratt, Jurassic Park-franchisens svar på "Avengers: Endgame" når gjelder den samlede rollebesetningen. I tillegg til "Jurassic World"-stjernene Pratt og Dallas Howard, gjenforenes nemlig den originale "Jurassic Park"-trioen Sam Neill, Laura Dern og Jeff Goldblum på lerretet.

Tre uker inn i produksjonen satt koronaviruset innspillingen av "Dominion" på vent, men Marshall forteller at settene står klare i London og vil være "back in business" så fort de har tillatelse fra britisk regjering. Universal har hittil ikke utsatt premieren, som er satt til 11. juni 2021...

Les også: Dette vet vi om Jurassic World 3