Skal dere gå allerede?

Traileren for "Skal dere gå allerede?" teaser en skikkelig sjarmbombe

"En hjertevarm dramakomedie som aldri slutter å overraske!"

Med "Skal dere gå allerede?" gjør Mona Johanne Hoel et gledelig comeback som spillefilmregissør - og følger den samme røffe og energiske stilen som gjorde henne internasjonalt kjent på 00-tallet.

I filmen møter vi ungjenta Elin som i et forsøk på å legge vanskelige tider bak seg, flytter inn i den nedslitte leiligheten til sin fraværende far. Når hun bestemmer seg for å male de spygrønne veggene, møter hun to klossete håndverkerne som i likhet med henne befinner seg på kanten av samfunnet. Når de innser at det er mer enn veggene som trenger oppmerksomhet i leiligheten, oppstår et uventet vennskap som får stor betydning for dem alle tre...

Ifølge Dramatikerforbundet, ble filmen til etter at Hoel fulgte sin egen datter gjennom ungdomstiden, og ble oppmerksom på hvor mange unge som faller av lasset i vårt vellykkede fasade-samfunn. På lavt budsjett og etter et langt sykeleie ble filmen endelig visningsklar i fjor.

Resultatet er en utrolig sjarmerende film med en unik og selvklar stil, en historie som utvilsomt vil gjøre deg varm i hjertet.

"Skal dere gå allerede?" har norgespremiere 19. juni - les mer om filmen her