Tom Cruise

Tom Cruise har funnet mannen som skal regissere ham i verdensrommet

Nei, det er ikke Elon Musk...

Tom Cruise har funnet regissøren som skal følge ham til verdensrommet, for å skyte hans- og historiens villeste film; Doug Liman! Det melder Deadline.

De to kjenner hverandre godt allerede, da Liman instruerte Cruise i både "Edge of Tomorrow" og "American Made". Likevel blir dette en ganske ny opplevelse for dem begge. Den kommende romfilmen, som hittil står uten tittel, leker nemlig ikke med sjangeren - den skal FAKTISK spilles inn i verdensrommet!!! Og dette over middels ambisiøse prosjektet skal ingen ringere enn Elon Musk og Space X, samt NASA bistå med å dra i havn. Vi VET, helt. sjukt. opplegg.

Les også: 14 berømte skuespillere- og deres ukjente stuntfolk

KLARE FOR VERDENSROMMET: Doug Liman og Tom Cruise
KLARE FOR VERDENSROMMET: Doug Liman og Tom Cruise

Liman har visstnok vært involvert helt fra startfasen, og var faktisk fyren som, sammen med Cruise, kom på idéen - og som utarbeidet første utkast til manuset.

Så langt har ingen detaljer fra handlingen nådd oss, men la oss være ærlige; vi d..... en lang marsj i plottet - og kommer uansett for å se Tom Cruise i verdensrommet.

Til tross for at fyren har levert haugevis av livsfarlige- og til og med dødelige stunts i sin karriere, kunne vi aldri i vår villeste fantasi forutse at dette var neste steg...

Wow.

Les også: 10 skuespillere som nesten døde på settet