Den største forbrytelsen

Dette er filmene nordmenn gleder seg mest til – watchlist og vinn kinobilletter!

Delta i Filmwebs watchlist-konkurranse og bli med i trekningen av kinobilletter! Vi trekker tre vinnere som vinner 2 kinobilletter til hver.

Slik watchlister du

For å watchliste, må du være logget inn på Min side. Om du ikke allerede har en profil hos oss, kan du registrere deg her! På Min side får du oversikt over alt du har watchlistet.

Som innlogget, kan du enkelt watchliste alle filmer på Filmweb og i Streamingguiden. Klikk på watchlist-ikonet på en film i kinoprogrammet eller i lista over kommende filmer for å lagre den i din personlige liste. Når filmen har premiere, får du varsel (helt valgfritt) på e-post.

Husk at du også kan watchliste alle serier og filmer i Streamingguiden. Når du watchlister en film eller serie lagres disse på din profil, slik at du enkelt kan holde styr på alt du har lyst til å se - på kino, eller på alle strømmetjenestene du bruker.

Hvis du watchlister tre filmer innen 11. november, er du med i trekningen av 3x2 kinobilletter! Lurer du på hvor du kan begynne?

Vi har sett gjennom trafikken på Filmweb.no, og samlet de fem kommende filmene som er mest besøkt den siste måneden. Her er de filmene våre brukere gleder seg aller mest til å se på kino:

Dragevokterens jul

Dragevokterens jul

Dragevokterens jul er en hjertevarm, morsom og spennende originalskrevet julefortelling om 11 år gamle Sara som er på rømmen – og møter en skadet drage som hun og nabogutten Mortimer må ta hånd om. Vi gleder oss til å se en spektakulær, ildsprutende digital drage som vises på skjermen lenger enn noen annen dataanimert karakter i norsk film!

Watchlist filmen her

Den største forbrytelsen

Den største forbrytelsen

773 jøder ble deportert fra Norge under andre verdenskrig. Endestasjonen var utryddelsesleiren Auschwitz. Kun 35 kom tilbake. I år er det 75 år siden frigjøringen, og i dag har Nordisk Film Distribusjon og produksjonsselskapet Fantefilm sluppet en ny trailer til Den største forbrytelsen, en storslått og dramatisk film som skildrer jødeforfølgelsen i Norge.

Historien er basert på virkelige hendelser og strekker seg fra 30-tallet til fredsdagene i 1945. I sentrum for filmens handling, står familien Braude, en vanlig norsk arbeiderfamilie som inntil disse skjebnesvangre dagene hadde levd sine liv i trygghet på Grünerløkka. Der levde de med sine drømmer for livet og ambisjoner for fremtiden, men fikk sin skjebne beseglet av det faktum at de var jøder.

Watchlist filmen her

Aksel

Aksel  Aksel

Aksel forteller historien om en av Norges største idrettsprofiler gjennom tidene, Aksel Lund Svindal. Filmen skildrer dramatiske hendelser i utforløypene, opp- og nedturer i livet utenfor bakken og kampen mot en kropp som sliter med å tåle belastningene. "Aksel" gir et unikt innblikk i en eventyrlig og spektakulær idrettskarriere, i en karakterdrevet film om samhold, viljestyrke og frykt.

Watchlist filmen her

Roald Dahls Heksene

Anne Hathaway i Heksene/The Witches

Roald Dahls skremmende eventyr kommer i ny filmdrakt. Historien om den 7 år gamle gutten som havner midt i en forsamling heksers topphemmelige årsmøte, ble for første gang filmatisert i 1990. Nå, 30 år senere, skal Anne Hathaway innta rollen som den fryktinngytende Storheksa, i en storfilm fra Guillermo del Toro (The Shape of Water), Alfonso Cuarón (Gravity) og regissør Robert Zemeckis (Tilbake til fremtiden, Forrest Gump).

Mens den originale filmen, og boka den er basert på, handler om en engelsk gutt med norske besteforeldre, har denne filmen flyttet handlingen til Alabama på sekstitallet, og hovedrollen er spilt av en afroamerikansk gutt.

Watchlist filmen her

Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984

Gal Gadot er tilbake i oppfølgeren til den mest populære DCEU-superheltfilmen, Wonder Woman! I oppfølgeren har Diana trukket seg tilbake for å leve et normalt liv med begrenset bruk av superkreftene sine, men når hun blir tilbudt midler for å bli gjenforent med sin sanne kjærlighet, åpner det seg også en dør for ødeleggelse av verden.

Watchlist filmen her