Knerten

Ny Knerten-film skal redde kinosommeren

Mens mange filmer flytter kinopremierene til høsten og 2021, framskyndes Knerten og sjøormen fra september til 3. juli. Se den nye traileren til filmen over!

Årets store familiefilm, Knerten og sjøormen,vil bidra til at kinoen har et nytt tilbud til publikum sommeren 2020, i året der Anne-Cath. Vestly ville fylt 100 år. Det var planlagt en rekke arrangementer som nå har blitt avlyst. Jo Vestly, Anne-Cath. Vestlys sønn, er derfor veldig glad for at filmen får premiere i år:

– Vi er veldig glade for at publikum vil få mulighet til å se filmen i år, og det er utrolig flott at de skal bli underholdt av karakterer fra mors univers på jubileumsåret hennes.Den siste tiden har kanskje flere i landet, som Lillebror, hatt bruk for en fantasivenn som Knerten.

I den nye filmen om Knerten (300 ½ år) og Lillebror (7) får vi være med på verdens beste sommerferie på den magiske sommerøya til Tante Thea, og vi blir kjent med Eddy (8) og den selvutnevnte sjøormeksperten Blegen (omkring 40).

Noen har sett en sjøorm i fjorden, og Blegen trenger hjelp til å finne den. Men Knerten tror ikke på sjøormer, og han er ikke særlig begeistret for Eddy og Blegen heller. Når Lillebror skal på sjøormjakt, vil ikke Knerten være med, for Knerten vil ha Lillebror for seg selv.

Men hva om sommeren med Eddy blir tre ganger så gøy? Og hva om de klarer å hjelpe Blegen med å bevise at sjøormen faktisk finnes? Havet er jo så stort at ingen vet hva som finnes der nede - ikke en gang Knerten!

Blant skuespillerne i Knerten og sjøormen er Silya Nymoen, Silje Storstein, Sjur Vatne Brean, Mia Ålvik, Kristoffer Olsen, Espen P. A. Lervaag,Filip Mathias Eide og Scott Maustad som Knerten.

Les mer om Knerten og sjøormen og watchlist filmen her!