Guardians

Dette Guardians of the Galaxy-klippet har marerittgaranti!

Vi kan bare ikke la være å se...

I rekkene av Marvel-karakterer vi har blitt introdusert for de siste årene, er den våpengale vaskebjørnen Rocket Raccoon fra "Guardians of the Galaxy" definitivt en som står ut fra mengden.

Du er kanskje ikke spesielt overrasket over å høre at den vesle vaskebjørnen, som går, snakker og skyter som et menneske, ikke er ekte. Du er nok heller ikke spesielt overrasket over å høre at han levendegjøres ved hjelp av CGI. HVORDAN sistnevnte skjer, det MÅ imidlertid overraske deg.

Bare se her:

Store ting i vente

Ok, nå har vi sett denne i loop noen ganger - og er seriøst litt satt ut. Hvem hadde trodd at effektfolket gikk så seriøst til verks? De animerer jo faktisk hele anatomien, fra skjelett til muskler, hud evt. shava - og pels med gear. Hva, INGEN SNARVEIER???

Utseendemessig består Rocket Raccoon altså av sjokkerende mange lag, men det stopper ikke der. Vaskebjørnens bevegelser er det motion capture-skuespiller Sean Gunn som står for, og stemmen leveres av skuespiller Bradley Cooper. Så. mye. jobb.

Ettersom Rocket Raccoon befant seg blant de heldige overlevende post-Thanos i "Avangers: Endgame", forventer vi naturlig nok et gjensyn med ham i "Guardians of the Galaxy Vol. 3". Handlingen er så langt et mysterium, men ifølge Cinemablend har regissør James Gunn lovet at karakteren har stooore ting i vente...

"Guardians of the Galax Vol. 3" har foreløpig ingen lanseringsdato, men vi oppdaterer dere selvfølgelig så fort vi har en dato å sette av i kalenderen.