Train to Busan presents: Peninsula

Se den SYKE traileren til Train to Busan-oppfølgeren PENINSULA

Den spinnville traileren til Train to Busan 2: Peninsula er her! Se traileren over.

Yeon Sang-hos skrekkfilm Train to Busan er bare fire år gammel, men har allerede fått en velfortjent status som zombie-klassiker.

Filmen følger en far og hans datter som blir fanget på et tog under et massivt zombie-utbrudd i Sør-Korea. Toget er på vei fra hovedstaden Seoul til Busan – den siste trygge byen etter at viruset rammet resten av landet. Alle kan potensielt være infisert, og blant de vettskremte passasjerene ombord sprer mistanker seg som ild i tørt gress. Vil de rekke fram i tide?

I år kommer den etterlengtede oppfølgeren! Filmen er ferdigstilt, og skal etter planen på kino i Sør-Korea og USA så fort de har nok åpne kinoer. I Korea heter oppfølger-filmen Peninsula, men amerikanere vil ha ting inn med teskje, så i statene har den fått tittelen Train to Busan presents Peninsula. I Norge har distributøren gått for tittelen Train to Busan 2: Peninsula.

Fire år etter ødeleggelsen av Sør-Korea i Train to Busan, kommer det neste neglebitende kapittelet i det post-apokalyptiske universet. Jung-seok, en soldat som har sluppet unna zombie-viruset, gjenopplever skrekken når han blir tildelt et hemmelig oppdrag med to enkle mål: hente ressurser og overleve. Når teamet hans uventet snubler over en gruppe overlevende, vil deres liv avhenge av om den beste – eller det verste – av menneskets natur råder i under ubehagelige omstendigheter.

Train to Busan 2: Peninsulahar Norgespremiere 7. august. Watchlist filmen her!

Se hvor du kan streame Train to Busan her!