Cristin Milioti og Andy Samberg i Palm Springs

Trailer: Årets mest kritikerroste film går rett på streaming i USA

Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine) og Cristin Milioti (The Wolf of Wall Street) er stuck på et bryllup i traileren til Palm Springs. Se den over!

Palm Springs er en twisty amerikansk romantisk komedie fra 2020, med Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine) og Cristin Milioti (The Wolf of Wall Street) i hovedrollene.

Filmen handler om bekymringsløse Nyles og den motvillige forloveren Sarah, som møtes tilfeldig på et bryllup i Palm Springs. Ting blir mer komplisert neste morgen når de finner ut at de ikke er i stand til å rømme fra lokalet, seg selv eller hverandre.

Palm Springs hadde verdenspremiere på filmfestivalen Sundance i januar i år. Like etter kjøpte filmdistributøren Neon og strømmetjenesten Hulu distribusjonsrettigheter til filmen i USA. Neon og Hulu betalte angivelig 17 500 000 dollar og 69 cent for filmen, noe som brøt den gamle rekorden for den høyeste prisen for en Sundance-film med 69 cent.

Filmen ligger inne med 100% på Rotten Tomatoes basert på 27 anmeldelser, med en gjennomsnittlig rating på 8,5 av 10. Nettstedets konsensus sier at filmen har "sterke skuespillerprestasjoner, sikker regi og et forfriskende originalt konsept", og er en "romantisk komedie som det er lett å bli forelsket i."

Vi vet ikke om Palm Springs skal på kino i Norge, eller slippes rett på en strømmetjeneste. I USA skal den ha premiere 10. juli, både på kino og på strømmetjenesten Hulu.