Animorphs

Husker du denne? Animorphs blir film!

90's kids, se her! Den kuleste bokserien på barnebiblioteket tar steget til kinolerretet!

"Animorphs"-serien består av 54 bøker utgitt mellom 1996 og 2001. Bøkene handler om fem tenåinger som blir kjent med et romvesen kalt Aximili-Esgarrouth-Isthill (som regel forkortet til Ax), som tilhører rasen andalitt. Andalitter har menneskelig overkropp, underkroppen til en hjort og syv fingre. Andalittene har skapt transformasjonsteknologien som lar tenåringene bli til dyr.

De onde jerkene tror tenåringene er en militærstyrke som samarbeider med andalittene for å hindre dem i å erobre jorda, så kidsa lever opp til omdømmet og kjemper mot dem ved enhver mulighet.

"Animorphs"-bokomslagene var definitivt de kuleste på barnebiblioteket på nittitallet. På forsiden av hver bok var en spaca illustrasjon av et barn som gradvis ble forvandlet til et dyr! Fra 1998 til 2000 gikk det også en elendig "Animorphs"-serie på TV, men nå er Mr. and Mrs. Smith- og Step Up-produsent Erik Feig klar for å lage en storslått "Animorphs"-film!

"Animorphs"-bøkene ble skrevet av forfatteren K.A. Applegate. Hun skrev 28 av de 54 bøkene med litt hjelp fra mannen sin Michael Grant, men etter de første 24 bøkene skrev hun hovedsakelig korte handlingssammendrag, mens andre forfattere skrev selve teksten.

I motsetning til den andre voldsomt populære barnebokserien på nittitallet, "Grøsserne", fortalte alle "Animorphs"-bøkene én sammenhengende historie, som har fått ros for sine autentiske skildringer av krig, moral, familie og mer.

"Grøsserne" har allerede blitt filmatisert med en serie på to kinofilmer. Jack Black spiller forfatteren R.L. Stine i filmene, som ved hjelp av noen ungdommer skal stoppe monstrene fra bøkene hans.

Se hvor du kan streame Grøsserne her