Gal Gadot og Ben Affleck i Justice League

Regissøren deler første teaser for "The Snyder Cut"

Endelig!

Omg! Den første teaseren for myteomspunnede «The Snyder Cut», regissør Zack Snyders bekmørke versjon av «Justice League» fra 2017, er sluppet online.

Ifølge Variety, oppstod uttrykket "The Snyder Cut" da Snyder måtte trekke seg fra post-produksjonen av "Justice League" grunnet en enorm familietragedie - og Warner Bros. besluttet å hyre inn Joss Whedon til å overta roret. Helt siden lanseringen i 2017, har fansen lurt på hvordan Snyders originale idé egentlig ville ha utspilt seg - noe HBO Max nå lover å visualisere i løpet av året som kommer. Jepp, Warner Bros. har gått med på å gi Snyder de nødvendige midlene for å fullføre filmen, med alt det innebærer av ekstra visuelle effekter og sannsynligvis nye lydopptak med skuespillerne.

I den korte teaseren Snyder nå har delt med oss på Twitter, får vi se Wonder Woman (Gal Gadot) betrakte et eldgammelt maleri med bekymrede øyne. Samtidig høres deler av Lex Luthors (Jesse Eisenberg) dialog fra "Batman v Superman" som, sammen med et avslørende flashback-klipp, bekrefter at kjeltringen i Snyders versjon av "Justice League" er Darkseid - en av de sterkeste superskurkene i DC-universet.

Stor stas å endelig få en liten sneak peak på årets store internett-filmsnakkis! I Twitter-posten avslører Snyder at vi kan vente oss flere detaljer i løpet av det kommende fan-eventet DC FanDome, som arrangeres i august. "The Snyder Cut" lanseres i sin helhet på HBO Max i 2021.