Colin Trevorrow, Atlantis

Jurassic World-regissøren vender nesa mot Atlantis

Colin Trevorrows neste filmprosjekt blir episk.

Etter å ha ledet Chris Pratt og Bryce Dallas Howard gjennom spektakulære dinosaur-eventyr for andre gang i "Jurassic World: Dominion", er Colin Trevorrow snart klar for nye utfordringer. Skal vi tro Deadline, har regissøren allerede sitt neste prosjekt klart - og hjelp, det er ikke småtteri vi snakker her.

Trevorrow teamer angivelig opp med Universal Pictures for å lage "Atlantis", en film om en avansert sivilisasjon som lever på et tapt kontinent i Det indiske hav - med sin egne avanserte teknologi.

Trevorrow kom selv opp med idéen til historien, i samarbeid med Matt Chapman ("Bridge of Spies"), tilbake i 2018. Siden har regissøren holdt kortene tett til brystet, for å gi sitt kreative team god tid til research - og oppbygningen av den nye, fiktive verdenen. Dante Harper, som blant annet har skrevet Ridley Scotts "Alien: Covenant", har til slutt ført den endelige historien i pennen.

Les også: Peter Jackson med rørende hyllest til avdøde Ian "Bilbo" Holm

Chris Pratt og regissør Colin Trevorrow på settet til "Jurassic World: Fallen Kingdom".
Chris Pratt og regissør Colin Trevorrow på settet til "Jurassic World: Fallen Kingdom".

Manuset er "awesome"

Trevorrow er for øybelikket i ferd med å ferdigstille "Jurassic Park: Dominion", og i den sammenheng har hovedrolleinnehaver Bryce Dallas Howard visstnok fått en eksklusiv sniktitt på regissørens neste prosjekt. Hun omtaler "Atlantis"-manuset som både "awesome" og "exhilarating". Amerikanere har riktignok en... tendens til å synes det meste er ganske awesome, men vi tar det likevel som et godt tegn!

Til tross for at Trevorrow er i vinden om dagen, med en pen bunke prosjekter på vei, er ikke CV'n hans så imponerende som en kanskje skulle tro. Han har faktisk bare regissert én spillefilm ("Safety Not Guaranteed", 2012), før Steven Spielberg headhuntet ham til "Jurassic World"-franchisen som gjorde ham verdenskjent over natta. Vel, sånn funker Hollywood...

Så langt har vi verken "Atlantis"-datoer eller casting-nyheter å dele med dere, men vi roper selvfølgelig ut så fort det når oss.