J.K. Simmons som J. Jonah Jameson i Spider-Man: Far From Home

J.K. Simmons har allerede filmet sin neste Spider-Man-rolle

Vi har ikke sett det siste av J.K. Simmon som J. Jonah Jameson! Simmons gjentok sin ikoniske rolle i en scene under rulletekstene til Spider-Man: Far From Home. I følge skuespilleren selv, kan vi se han i to kommende filmer!

J.K. Simmons leverte en legendarisk prestasjon som The Daily Bugle-redaktør J. Jonah Jameson i de tre Spider-Man-filmene fra starten av 2000-tallet. Bartemannen er kjent for å drive en tabloid svertekampanje mot Spider-Man, skrike, røyke sigar og underbetale frilansere.

Halvveis gjennom rulleteksten til Spider-Man: Far From Home kom Jameson tilbake, til overraskelse for fans i alle aldre. Den "nye" versjonen av J. Jonah Jameson er fortsatt spilt av J.K. Simmons, men istedenfor å være en sigar-røykende avisredaktør, er han nå en slags konspirasjonsteoretiker med sitt eget nett-TV-show (Marvel-utgaven av Alex Jones?).

Se hvor du kan streame Spider-Man: Far From Home her

J.K. Simmons som J. Jonah Jameson i Spider-Man

Simmons var gjest på The Jess Cagle Show, og ble spurt om vi kan glede oss til å se mer av den ikoniske karakteren.

- Ja, er det korte svaret. Det er en fremtid for J. Jonah Jameson etter en flere års avbrudd. Han dukket opp veldig raskt for de som var kloke nok til å holde seg gjennom rulletekstene til Far from Home ... Jeg har filmet enda en JJJ-opptreden, og utifra det jeg hører, er det planer for enda en. Så forhåpentligvis vil JJJ fortsette nå og for alltid.

Oppfølgeren til Spider-Man: Far From Home er ikke innspilt ennå. Det er mulig at Simmons har spilt inn sine scener før resten av produksjonen setter i gang, men det høres veldig sannsynlig ut at neste J. Jonah Jameson-rolle vil være i en annen Sony-Marvel-film. De to kommende Marvel-filmene fra Sony er Morbius og Venom: Let There Be Carnage.

Morbius har Norgespremiere 19. mars 2021. Watchlist filmen her

Venom: Let There Be Carnage har Norgespremiere 25. juni 2021. Watchlist filmen her