Janelle Monáe i Antebellum

Ny Antebellum-trailer: Historiens verste mareritt?

Fra produsentene av Us og Get Out kommer en skrekkfilm om en forfatter som tilsynelatende blir fanget i en grufull virkelighet fra gamle dager… Se traileren over!

Vi vet fortsatt ikke å mye om Antebellum. Skrekkthrilleren skulle ha kinopremiere 24, april, men ble forsinket av COVID-19-viruset, og skal nå komme på kino 21. august. Dette er den offisielle beskrivelsen av filmen:

Den suksessrike forfatteren Veronica Henley (Janelle Monáe) blir fanget i en grusom virkelighet og må raskt avsløre det kompliserte og innviklede mysteriet før det er for sent.

Beskrivelsen nevner ikke tidsreise med ett ord, men etter alt å dømme blir denne karrierekvinnen kastet tilbake i tid til før den amerikanske borgerkrigen, da svarte ikke var anerkjent som fullverdige mennesker i sørstatene i USA.

Filmen er regissert av Gerard Bush og Christopher Renz, også kjent som "Bush+Renz". De har tidligere laget reklamefilm, kortfilmer og musikkvideoer, men Antebellum er deres første langfilm. Med på laget har de produsentene av Jordan Peeles publikums- og kritikerfavoritter Us og Get Out.

Janelle Monaé (Hidden Figures, Moonlight) spiller hovedrollen, og nedover rollelista finner du Marque Richardson II, Eric Lang, Jack Huston, Kiersey Clemons, Tongayi Chirisa og Gabourey Sidibe.

Antebellumhar Norgespremiere 21. august. Watchlist filmen her!

Janelle Monáe i Antebellum