Sangklubben

Se en varm og oppløftende film på kino til halv pris!

Den nye filmen Sangklubben, fra regissøren av I blanke messingen, er en rørende komedie basert på en sann historie.

For kvinnene på en militærbase i England føles tiden lang og bekymringene store når de plutselig mister kontakt med mennene som er ute i tjeneste. Blant dem er Kate, spilt av Kristin Scott Thomas (Den engelske pasienten), og sprudlende Lisa, spilt av Sharon Horgan fra Catastrophe.

De to tar initiativ til å arrangere fellesaktiviteter for å styre tankene over på noe annet. Ideen om et sangkor vekker begeistring. Kate elsker å synge flerstemt i et klassisk kirkerepertoar, men Lisa vil heller sprite opp med poplåter som alle kan synge med på.

En dag inviteres koret til å opptre i Royal Albert Hall, og for å klare å gjennomføre må alle legge uenighetene bak seg og samarbeide om å finne en felles melodi.

Sangklubben er en varm og oppløftende film, som har fått gode tilbakemeldinger fra både anmeldere og publikum. Leslie Felperin fra The Hollywood Reporter kalte filmen "særdeles underholdende", og Mark Kermode fra The Guardian beskrev den som en "publikumsvennlig dramakomedie" som "treffer alle de rette notene"!

Les mer, se trailer og kjøp billetter til Sangklubben her!

Sangklubben-3.jpg

Halv pris på kino

Sangklubben er en Kinoklubb-film, og medlemmer av Kinoklubb Norge kan se den på kino til halv pris denne høsten. Hvert år velger Kinoklubbens filmutvalg ut ti filmer som medlemmer kan se til halv pris. Kinoklubb-filmen 13 måneder går på kino nå, og utover høsten kan medlemmer se filmer som The Personal History of David Copperfield, Gledelig jul og Den største forbrytelsen.

Blant de tidligere Kinoklubb-filmene er Once Upon a Time… in Hollywood, Ut og stjæle hester, A Star is Born, Little Women, Knives Out, Green Book, Norske byggeklosser, La La Land, Kongens nei og De urørlige.

Les mer om Kinoklubb, og meld deg inn, her!