Candyman

Høy ståpelsfaktor i creepy, ny teaser for skrekkfilmen Candyman

"Tell everyone..."

Universal har sluppet en ny teaser for Nia DaCostas kommende "Candyman" - og den gir oss ståpels fra tånegl til hodebunn. Det er ingen tvil om at vi har gufne saker i vente. Skrekkfilmen er produsert av Jordan Peele, mannen bak horrorfavorittene "Get Out"og"Us", og omtales som den spirituelle oppfølgeren til "Candyman" fra 1992.

92-originalen bygget på Clive Barkers bok, men handlingen ble flyttet fra Liverpool til Cabrini-Green i Chicago - et fattig, svart nabolag.

I denne oppfølgeren har spedbarnet fra originalen vokst opp til bli en kunstner, spilt av Yahya Abdul-Mateen II fra "Aquaman". Han og kjæresten (spilt av Brianna Cartwright) flytter tilbake til det samme nabolaget i Chicago, som nå har blitt et mye mer velstående lokalsamfunn.

Der blir han igjen kjent med myten om the Candyman, den klissete, biebefengte mannen med krokhånd, som dukker opp dersom du sier navnet hans mange nok ganger i speilet.

Teaseren er riktignok en kort en, men den avslører for første gang stemmen til Candyman - og den gjør oss definitivt ikke mindre gira på filmen...

Se teaseren øverst i artikkelen.

"Candyman" har foreløpig ikke fått norsk premieredato.

Se hvor du kan streame Candyman (1992) her