Jennifer Hudson i Respect

Jennifer Hudson er HELT RÅ som Aretha Franklin i første teaser for "Respect"

Dronningen ankommer i januar 2021...

FRYYYSNINGER!

MGM har sluppet den første teaseren for Aretha Franklin-biografien "Respect", og den avduker en aller første sniktitt på fantastiske Jennifer Hudson i hovedrollen. Wow, wow, WOW, her snakker vi intens gåsehud fra start til slutt.

Arbeidet med filmen har allerede pågått i flere år, og soullegenden skal selv ha håndplukket Hudson til å spille henne, før sin død i 2016. Etter å ha sett denne smakebiten, har vi ingen problemer med å forstå valget...

Filmen vi har i vente blir en slags vugge til grav-biografi, hvor vi følger Franklins karriere fra barnesang i farens kirkekor til internasjonal stjernestatus - inkludert noen stopp innom hindringene hun møtte på veien.

Les også: Mamma Mia 3 er på vei!

Jennifer Hudson i "Respect".
Jennifer Hudson i "Respect".

Hudson fikk sitt gjennombrudd som en av finalistene i sesong 3 av American Idol, og debuterte senere som skuespiller i filmmusikalen "Dreamgirls" (2006) - en rolle som sikret henne Oscar i kategorien "Beste kvinnelige hovedrolle". Kort sagt; er det én som kan naile Aretha-rollen, er det denne dama!

Med "Respect", leverer Liesl Tommy sin spillefilmdebut som regissør, og manuset er ført i pennen av Tracey Scott Wilson, basert på en historie av Wilson og Callie Khouri. Rollelista byr på navn som Forest Withaker som C.K. Franklin, Marlon Wayans som Ted White, Audra McDonald som Barbara Franklin, Tituss Burgess som Dr. James Cleveland, Marc Maron som Jerry Wexler, samt Kimberly Scott, Saycon Sengblah, Hailey Kilgore, Heather Headley, Skye Dakota Turner, Tate Donovan og Mary J. Blige.

Sjekk ut traileren øverst i artikkelen.

"Respect" skal etter planen lanseris i Norge i januar 2021 - mer om filmen her