Jasom Momoa som Snømannen Kalle

Jason Momoa skal spille snømannen Kalle

Aquaman sjæl skal spille Frosty the Snowman i en ny live action-film. På ekte.

Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman) skal spille snømannen Kalle i en ny live-action film "løst basert på" sangen med samme navn. Filmen kommer fra manusforfatteren bak Elf, og produsentene av Aquaman. Der snakker du samarbeidspartnere!

Produsent Jon Berg drar paralleller mellom Kalle og Momoas to mest berømte roller:

- Fra hans rolle som en fryktinngytende høvding i et land med is og ild, til hav-suksessen vi alle hadde med Aquaman, føltes det riktig å skape Jason i snø.

En annen produsent, Greg Silverman, trekker paralleller mellom Kalle og Momoas oppvekst på Hawaii.

- Vi kjenner Jason som et sant menneske fylt med kjærlighet, medfølelse og en dyp forbindelse til ohana - alt dette er ånden som lever i jula og Kalle.

Den offisielle pressemeldingen forteller at Momoa skal "legemliggjøre" en CGI-versjon av Kalle. Det er uvisst om det betyr at Momoa skal stå et par dager i et studio og spille inn stemmen til den ikoniske snømmannen, eller om han skal ta på seg en motion capture-drakt og spille inn filmen omgitt av ping-pong-baller og andre skuespillere.

I 1969 ble det laget en 25 minutter lang animert TV-film basert på sangen om snømannen Kalle som er enormt populær i USA, og som fikk en rekke oppfølgere. Den er ikke tilgjengelig på noen norske strømmetjenester.

Snømannen Kalle-filmen har ikke annonsert noen andre skuespillere enn Momoa, og for øyeblikket har filmen heller ingen regissør eller premieredato.