Black Widow

Introduserer Black Widow en NY Black Widow?

Regissør Cate Shortland forteller at Scarlett Johansson skal "gi stafettpinnen videre" i solofilmen Black Widow, som kommer på kino i høst.

Etter planen skulle Marvel-filmen Black Widow kommet på kino i slutten av april. Nå ser det ut som vi må vente helt til oktober for å se Scarlett Johanssons siste film i rollen som Natasha Romanoff, aka Black Widow.

Filmen er en av de filmene Filmweb-leserne gleder seg aller mest til å se på kino, og forteller en historie som foregår mellom Captain America: Civil War og Avengers: Infinity War. Natasha gjenforenes med de andre agentene hun pleide å jobbe for, når en farlig konspirasjon som knyttes til hennes fortid oppstår.

Én av de andre agentene er spilt av stjerneskuddet Florence Pugh, som hadde et fantastisk år i 2019. Hun spilte hovedrollen i den sjarmerende komedien Fighting with My Family, ga oss mareritt i skrekkfilmen Midsommar og ble Oscar-nominert for den beste rollen i Little Women.

Florence Pugh i Black Widow

I Black Widow spiller hun Yelena Belova, en annen Black Widow-agent som ble trent opp sammen med Natasha. De to har et søster-forhold, selv om traileren gjør det tydelig at de slettes ikke er helt enige. Det er verdt å nevne at Yelena er en velkjent karakter i Marvel-tegneseriene – hun tar over som helten Black Widow etter Natasha.

Marvel er som kjent gniene med detaljer om kommende filmer, men i et intervju med Empire antyder regissør Cate Shortland at det samme kan skje i filmen.

- Kevin Feige innså at publikum ville forvente en origin story, så selvfølgelig gikk vi i motsatt retning. Og vi visste ikke hvor fantastisk Florence Pugh kom til å være. Vi visste at hun ville være god, men vi visste ikke hvor god. Scarlett er så elskverdig: "Å, jeg gir henne stafettpinnen!" Så filmen kommer til å drive frem en ny kvinnelig historie.

Shortland trår forsiktig her, men hun antyder absolutt at Florence Pugh/Yelena Belova kommer til å ha mer å gjøre i Marvel-universet etter at Black Widow-rulleteksten har begynt å rulle. Regissøren røper også at filmen vil adressere Natashas død.

- I Endgame ble fans skuffet over at Natasha ikke fikk en begravelse. Men da jeg snakket med Scarlett om det, sa hun at Natasha ikke ville ønsket noen begravelse. Hun er for privat, og uansett vet ikke folk hvem hun er. Så det vi gjorde i denne filmen, var at slutten ble sorgen individene følte, snarere enn en stor offentlig utstrømming. Jeg tror det er en passende avslutning for henne.

Black Widowhar planlagt kinopremiere 28. oktober. Watchlist filmen her!