Michael Myers i Halloween Kills

Universal slipper ny Halloween Kills-teaser… og utsetter fire premierer

Halloween Kills, Halloween Ends og The Purge Forever er utsatt ett år hver, og Candyman får premiere i oktober. Til gjengjeld kan du se en helt ny teaser til Halloween Kills over!

I dag slapp Universal en helt nye teaser til Halloween Kills, den etterlengtede oppfølgeren til Halloween (2018), seriens beste og mest populære film siden originalen fra 1978. Filmen skulle i utgangspunktet ha kinopremiere 16. oktober i år, men sammen med teaseren fikk vi en dårlig nyhet: Filmen er utsatt til 14. oktober 2021.

Regissør David Gordon Green og John Carpenter, som skrev og regisserte originalen, og som både er produsent for og komponerer musikken til Halloween Kills, har skrevet et langt brev til fans på Twitter.

- Vi skriver dette mens hjertene våre er knust over at forsinkelsen av filmen i det hele tatt er en diskusjon, men hvis det er en ting karrierene våre i filmbransjen har forberedt oss på, er det det uventede. I løpet av de siste ukene har vår filmfamilie sett på prognosen for kinovisninger med bekymring. Vi har diskutert og slitt med hvordan vi best kan presentere Halloween Kills for lojale fans over hele verden, så vel som det nye publikummet vi håper å invitere til denne opplevelsen.

De aller fleste amerikanske kinoer er fortsatt stengt, og COVID-19 tar flere hundre liv hver dag i USA, så vi som bor andre steder i verden må smøre oss med tålmodighet. Filmene Tenet og Mulan ligger an til å bli de første amerikanske storfilmene som har kinopremiere denne sommeren, henholdsvis 14. og 19. august, men også disse datoene har blitt flyttet en rekke ganger.

- Hvis vi slipper filmen i oktober i år som planlagt, må vi møte realiteten om at filmen blir presentert i en kompromittert kinoopplevelse. Etter å ha overveid alternativene, har vi valgt å utsette filmens kinopremiere med ett år. I tillegg til en tradisjonell lansering, har Universal sagt ja til en IMAX-presentasjon av filmen i oktober 2021.

Universal, som distribuerer filmene til Blumhouse, har ikke bare utsatt denne filmen – de har stokket om hele premieretabellen sin. The Purge Forever, den avsluttende Purge-filmen, som i utgangspunktet skulle ha kinopremiere i USA på denne tiden, men er nå utsatt til 9. juli 2021. Halloween Ends, den siste Halloween-filmen, som ble innspilt sammen med Halloween Kills, er utsatt til 14. oktober 2022.

Premieredatoen 16. oktober, som Halloween Kills i utgangspunktet hadde, har nå gått til Candyman. Dette er oppfølgeren til skrekklassikeren fra 1992, skrevet av Jordan Peele, som regisserte kritikerfavorittene Us og Get Out. Se traileren under!

Watchlist Halloween Kills her

Watchlist Halloween Ends her