Ryan Gosling Blade Runner 2049

Ryan Gosling skal spille varulv for The Invisible Man-regissøren

Ryan Gosling har funnet regissøren til sin nyinnspilling av The Wolf Man.

Ryan Gosling skal produsere og spille hovedrollen i en ny versjon av The Wolf Man (1941). Den ble nyinnspilt for bare ti år siden, da med Benicio del Toro i hovedrollen.

The Wolf Man er én av Universals mange ikoniske gamle skrekkfilmer fra 30-, 40- og 50-tallet. Sammen med Dracula, Frankensteins monster, the Mummy, the Creature from the Black Lagoon og the Invisible Man utgjør han det som ofte blir kalt the Universal Classic Monsters.

Studioet har gjort mange forsøk på å gjøre monstrene interessante for moderne kinopublikum. The Mummy ble nyinnspilt i 1999 som en eventyrfilm i Indiana Jones-stil, og fikk to oppfølgere. På 2010-tallet kom både en ny versjon av The Wolfman og den forglemmelige filmen Dracula Untold, før studioet forsøkte å starte et Marvel-aktig "Dark Universe" med enda en versjon av The Mummy, med Tom Cruise i hovedrollen. Etter at den filmen fikk dårlige besøkstall og enda dårligere anmeldelser, ble the Dark Universe lagt på hylla.

Først i vår fikk de en suksess: 2020-versjonen av The Invisible Man, som ble produsert for ca. en tjuendedel av budsjettet til The Mummy (2017), fikk strålende anmeldelser. Dessverre gikk den bare på kino i én uke før norske kinoer ble stengt på grunn av COVID-19.

Nå skal regissøren av The Invisible Man, Leigh Whannel, ta seg av Ryan Goslings varulv-film. Manuset til The Wolfman er skrevet av Orange Is the New Black-manusforfatterne Lauren Schuker Blum og Rebecca Angelo, basert på en idé som Gosling sjæl har pønsket ut.

The Wolfman-filmen er bare ett av utrolige åtte monster-filmer under arbeid hos Universal.

Se hvor du kan streame The Invisible Man her