John David Washington og Zendaya i Malcolm & Marie

Zendaya har laget hemmelig karantenefilm

Zendaya (Spider-Man: Homecoming), John David Washington (Tenet, BlacKkKlansman) og Euphoria-skaperen har laget en langfilm under COVID-19-lockdown.

Euphoria er en HBO-serie med Zendaya (Spider-Man: Homecoming) i hovedrollen. Serien foregår på en amerikansk high school, der ungdommene utforsker narkotika, sex, identitet, traumer, sosiale medier, kjærlighet, vennskap og peniser!

Den mest penisbefengte episoden viser så mange som trædve mannlige tisser! Dette skapte reaksjoner hos den konservative gruppa Parents Television Council, som kanskje er best kjent for sine kampanjer for å kansellere Family Guy og Game of Thrones.

Euphoria kommer ikke tilbake på en stund

Andre sesong av Euphoria skulle i utgangspunktet begynne innspillingen i mars. Kameraene har fortsatt ikke begynt å rulle, og snart skal hovedrolleinnehaveren Zendaya starte produksjonen av Spider-Man 3, så det er mulig vi må vente til 2021 eller 2022 før vi får se nye episoder av den konfronterende tenåringsserien.

I mellomtiden får vi derimot kanskje se en helt ny film! Zendaya og John David Washington (Tenet, BlacKkKlansman) spiller nemlig hovedrollene i en film som heter Malcolm & Marie. Den ble spilt inn mellom 17. juni og 2. juli i år, skrevet og regissert av Euphoria-skaperen Sam Levinson.

I følge bransjenettstedet Deadline har filmen "noen ekko" av Netflix-filmen Marriage Story, samtidig som den trekker tråder til en rekke sosiale temaer som verden opplever akkurat nå. Vi vet ikke om de "sosiale temaene" er Black Lives Matter-bevegelsen, COVID-19-pandemien eller noe helt annet.

To ukers karantene og en stor parkeringsplass

Filmproduksjonen ble godkjent av alle film-fagforeningene i USA, og hele produksjonen foregikk på én eiendom, det futuristiske Caterpillar House.

Produksjonen tok drastiske grep for å sørge for at innspillingen gikk trygt for seg. Alle skuespillerne og mannskapet tok flere COVID-19-tester. Deretter reiste de til Monterey, California for to ukers karantene før produksjonen skulle starte.

Alle ble kjørt til sett hver dag i store SUV-er. Alle hadde på seg masker, selv om skuespillerne fjernet dem når kameraene rullet, og det var aldri mer enn 12 personer på settet samtidig.

Produksjonsteamet hadde egne midlertidige boliger, og ingen fikk lov til å forlate eiendommen under innspillingen. Mat ble tilberedt av en kokk som var i karantene sammen med alle andre, og ingen matleveranser fra utsiden var tillatt. Planleggingen for hvert dags innspilling ble håndtert på turer med to meter mellom alle involverte, og skuespillerne og regissøren utførte prøver på en stor parkeringsplass.

Zendaya har delt et hett bilde fra Malcolm & MarieInstagram. Det ser sånn ut:

John David Washington og Zendaya i Malcolm & Marie

Vi vet ikke når eller hvor Malcolm & Marie kommer til å ha premiere.