Alexandra Shipp og Halle Berry som Storm fra X-Men

Hun vil spille Storm i Marvels nye filmer

Når Marvel Studios før eller siden skal lage nye X-Men-filmer, kommer de til å starte fra bunnen med et helt nytt cast. Janelle Monaé (Hidden Figures, Moonlight) har kastet hatten sin i ringen!

Mange har lurt på hvordan X-Men-filmene kommer til å se ut, nå som Disney har kjøpt 20th Century Fox (nå 20th Century Pictures), og skal dra superheltene deres inn i the Marvel Cinematic Universe. Marvel Studios-president Kevin Feige har bekreftet at både the Fantastic Four og X-Men-seriene skal rebootes med nye skuespillere.

Det er kanskje på tide – X-Men-serien, som skal slippe sin siste, koronautsatte film, The New Mutants, i løpet av året, er den lengste sammenhengende superhelt-filmserien. Den består av 13 filmer og to TV-serier, produsert over tjue år, og har en vanvittig komplisert handling som inkluderer flere tidsreiser og ulike versjoner av flere superhelter.

Janelle Monáe, kjent både som sanger og som skuespiller i skuespiller i filmer som Hidden Figures og Moonlight, har lenge drømt om å spille den værkontrollerende mutanten kjent som Storm.

Janelle Monáe i Antebellum

I et nylig intervju med filmbladet Empire avslørte Monáe at mens hun jobbet med albumet "Dirty Computer" i Atlanta, møtte hun noen av skuespillerne fra Black Panther, som også ble innspilt der. På spørsmål om hun prøvde å få seg en rolle i oppfølgeren, gjorde Monáe det klart at hun bare er interessert i én Marvel-filmrolle.

- En av drømmene mine har alltid vært å spille Storm. Jeg vet ikke om hun kommer i Black Panther, men det ville være en drøm å se henne der. Jeg vet ikke hva de tenker om det. Mange kvinner har spilt Storm og de har gjort en eksepsjonell jobb, og jeg vil gjerne ha en plass i rekka med kvinner som yter Storm rettferdighet.

Selv om Storm som regel tilbringer tiden sin sammen med X-Men-gjengen, vet Monáe hva hun snakker om. Storm kommer fra Kenya, og er en del av en lang rekke heksepresterinner med hvitt hår, blå øyne og overnaturlige evner. I tegneseriene har hun også giftet seg med T 'Challa, og blitt dronning av Wakanda.

Janelle Monaé spiller hovedrollen i den kommende skrekkfilmen , somhar Norgespremiere 21. august.

Halle Berry har spilt Uroro Monroe/Storm i fire filmer, mens Alexandra Shipp har spilt superhelten i to filmer (i tillegg til en rask cameo i Deadpool 2).

Jeg møtte Alexandra Shipp, Michael Fassbender, Sophie Turner, Jessica Chastain, James McAvoy og de andre skuespillerne fra X-Men: Dark Phoenix for et år siden. Se intervjuene her!

Vi vet veldig lite om Marvel Studios' kommende X-Men-filmer, og ingen skuespillere har blitt annonsert ennå.

Watchlist The New Mutants her