Don Johnson i Black Adam

En ny skuespiller joiner The Rock i DC-filmen Black Adam

Dwayne "The Rock" Johnson har vært klar for filmen Black Adam i seks år. Filmen har blitt koronautsatt, men nå er preproduksjonen i gang igjen, og vi vet at Noah Centineo skal spille en sentral rolle i superheltfilmen.

"The hierarchy of power in the DC Universe is about to change", skrev Dwayne "The Rock" Johnson på Instagram i mars – og la ut et intenst bilde av seg sjæl, svettende på treningsstudioet. Steinmannen har vært klar for rollen som Black Adam, som i utgangspunktet skulle være en skurk i den første Shazam-filmen, siden 2014.

The Rock har hypet opp den kommende superheltfilmen i seks år, og i utgangspunkten skulle den gå foran kamera i sommer.

Les også: Oppdatert oversikt over kommende superheltfilmer

Nå er innspillingen forsinket på grunn av COVID-19, og premieredatoen er utsatt fra desember 2021 til august/september 2022. Likevel går det forover – denne uka annonserte Warner Bros. nemlig den aller første skuespilleren som skal jobbe med Dwayne i Black Adam-filmen.

24 år gamle Noah Centineo, kjent fra To All the Boys-filmene og The Perfect Date, som viser seg å være en av de 10 mest sette filmene på Netflix. Centineo skal spille Albert Rothstein, a.k.a. Atom Smasher, en helt som kan endre sin molekylære struktur for å manipulere sin egen størrelse og styrke – litt som Marvel-helten Ant-Man.

I tegneseriene er Black Adam og Atom Smasher i utgangspunktet rivaler, men etter hvert blir de en slags good cop/bad cop-superheltduo. Dwayne Johnson har tidligere uttalt at filmen kommer til å introdusere laget The Justice Society of America, for aller første gang på film.

Les også: The Rock lover at Hobbs & Shaw 2 er på vei

Black Adam kommer fra Jaume Collet-Serra, regissøren av Orphan og The Shallows. Etter planen skal den komme på kino i august/september 2022.