Dave Franco i Now You See Me

Han skal spille Vanilla Ice i ny film

Du hørte riktig, en Vanilla Ice-biopic er på vei. Dave Franco skal spille hovedrollen i To The Extreme, som følger vaniljerapperens stjernestatus, utpressingsforsøk og hvordan han ble en sell-out.

To The Extreme er en kommende film om rapperen Vanilla Ice, som følger "Ice Ice Baby"-sangeren fra han var en videregående-dropout som solgte bruktbiler i Dallas. Vi skal bli kjent med historien om hvordan han begynte å rappe, og hvordan det gikk seg til at han ble den aller første hiphop-artisten som gikk til topps på Billboard-listene.

Vanilla Ice, også kjent som Robert Matthew Van Winkle, har hatt et dramatisk liv, med kriminalitet, et selvmordsforsøk, dragracing og vold i hjemmet. For fem år siden, mens han var programleder for et oppussingsprogram, kom det fram at han hadde stjålet møbler for mer enn en halv million kroner fra naboen sin.

Chris Goodwin og Phillip Van har skrevet manuset bak filmen, som endte opp på "The Black List", en liste over de beste manusene i Hollywood som ennå ikke har blitt filmatisert, i 2018.

Rapperen skal bli spilt av skuespilleren Dave Franco. Han har tidligere spilt i filmer som Bad Neighbours, Now You See Me og The Disaster Artist. I et intervju med Insider, der Franco røpte at han skal spille rollen, fortalte han at The Disaster Artist er et referansepunkt for tonen i filmen. Filmskaperne er ikke ute etter å latterliggjøre Vanilla Ice, men vil fortelle en morsom og menneskelig historie om livet hans.

Franco forteller også at han har hatt samtaler om filmen med Vanilla Ice:

- Rob er en så søt og intelligent fyr, og han har vært superhjelpsom i prosessen med å få alle detaljene riktig og gjøre oss klar over ting allmennheten ikke vet.

To The Extreme er ikke det eneste jernet Dave Franco har i ilden. Denne uken debuterer Franco som regissør med skrekkfilmen The Rental.

Watchlist The Rental her

To The Extreme har for øyeblikket ingen regissør, eller fastatt premieredato.