Anya Taylor-Joy i The New Mutants

Se de første minuttene av The New Mutants – siste film i X-Men-serien

Se åpningsscenen fra The New Mutants, skrekk-superheltfilmen som avslutter tidenes lengste sammenhengende superheltfilm-franchise.

Mange har lurt på hvordan X-Men-filmene kommer til å se ut, nå som Disney har kjøpt 20th Century Fox (nå 20th Century Pictures), og skal dra superheltene deres inn i the Marvel Cinematic Universe. Mens Marvel Studios-president Kevin Feige har bekreftet at X-Men-serien skal rebootes med nye skuespillere, men det er fortsatt én av Fox sine X-Men-filmer som ikke har kommet på kino.

Den siste, koronautsatte filmen, The New Mutants, kommer på kino i slutten av august. Filmen skulle egentlig starte en ny trilogi med skrekk-inspirerte filmer om unge mutanter, men mest sannsynlig ender filmen opp som en spennende avstikker i den 13 filmer lange serien, som har vart lenger enn noen andre superhelt-franchiser hittil.

Under årets Comic-Con, som naturlig nok blir arrangert over internett, viste regissør Josh Boone (The Fault in Our Stars) fram begynnelsen av filmen, som ærlig talt ikke minner om noen annen superheltfilm vi har sett.

- Medforfatteren min og jeg satt snakket om at "Yo, vi må lage en skrekk-tegneseriefilm." Vi ville virkelig lage "the New Mutants", og det ble organisk slik, bare gjennom å adaptere materialet. Vi ville at den skulle være så jordnær og skuespillerstyrt som mulig. Vi ville ikke at den skulle se ut som en Marvel-film. Vi hadde lyst til å spille den inn på virkelige locations. Jeg gjorde alt jeg kunne for å forsikre at estetikken ikke minnet om noe annet.

The New Mutantshar premiere 28. august. Watchlist filmen her!