Thor

Thor 4: Natalie Portman og Taika Waititi deler etterlengtede nyheter

Endelig litt Marvel-mat!

I tilfelle du ikke har fått det med deg, så har det kommet et par store oppdateringer på kommende "Thor: Love and Thunder". I løpet av de siste dagene, har nemlig regissør/manusforfatter Taika Waititi og hovedrolleinnehaver Natalie Portman delt detaljer om status på både manus og innspillingsstart.

Les også: Se de første minuttene av The New Mutants - siste film i X-Men-serien

Chris Hemsworth og Natalie Portman i "Thor" (2011).
Chris Hemsworth og Natalie Portman i "Thor" (2011).

Den første oppdateringen kommer fra Portman som, under en kort Instagram Live Chat med Serena Williams i helgen, tilfeldigvis avslørte at innspillingen av "Thor 4" har planlagt oppstart i begynnelsen av 2021:

- We're shooting in Australia at the beginning of next year.

Den andre oppdateringen, er det Waititi som står for. I et intervju med BBC News, åpner han opp om skriveprosessen:

- I think it’s going really good. We’ve been writing the script off and on for over a year and… actually, this week, doing another pass on it, forteller Waititi og legger til at "Thor 4"-manuset er "so insane" og "also very romantic" - og utdyper den romantiske delen slik:

- I want to make something that I’ve never done or never cared for. I would like to attack something like that.

Det er allerede et år siden "Thor: Love and Thunder" ble offisielt annonsert under Comic Con 2019. Da fikk vi vite at Portmans Jane Foster vil returnere som Marvel-universets første kvinnelige Thor. I tillegg vil Chris Hemsworth og Tessa Thompson gjenoppta sine respektive roller som Thor og Valkyrie. I mars fikk vi også vite at selveste Christian Bale skal spille skurken. Hvem skurken er, har vi dog fremdeles til gode å finne ut av...Spennende, spennende.

"Thor: Love and Thunder" har planlagt lanseringsdato 25. mars 2022.