The Unfamiliar

Se første trailer for skrekkfilmen The Unfamiliar - vi garanterer frysninger!

Huker av i 10 av 10 ståpels-bokser!

Hva om du opplevde noe skremmende og uforklarlig i hjemmet ditt, men alle rundt deg reagerte som om du hadde psykiske problemer? Det er greia i Henk Pretorius "The Unfamiliar", en kommende britisk skrekkfilm, som ut ifra den rykende ferske traileren å dømme huker av i 10 av 10 ståpels-bokser.

I filmen følger vi en militærlege, som etter å ha vendt hjem fra hæren, begynner å oppleve ubehagelige ting i huset sitt. Familien hennes antar at det dreier seg om en posttraumatisk stresslidelse, men...er det egentlig så enkelt? Uaah!

Les også: Se Russell Crowe som psyko-stalker i ny thriller

The Unfamiliar

Effektive grøss

Vi må innrømme at vi ikke helt hadde fått med oss "The Unfamiliar", men etter å ha sett traileren (i hvert fall første halvdel - og spesielt dusjforheng-sekvensen) er vi helt klart interesserte!

Det offisielle plottet går som følger:

"I "The Unfamiliar" vender den britiske militærlegen Elizabeth "Izzy" Cormack tilbake fra hæren, for å gjenoppta kontakten med familien. Izzy legger merke til en rekke uforklarlige hendelser i huset, som mannen hennes mener kan forklares med at hun lider av PTSD - som en konsekvens av krigen hun har opplevd. Izzy legger militant sammen det bekmøre puslespillet, som avslører at en grusom, usynlig fiende har infisert familien hennes. I et heroisk forsøk på redde sine nærmeste, blir hun trukket inn i Hawaiis mørke underverden for å utforske eldgammel mytologi..."

Filmens rolleliste inkluderer navn som Jemima West, Christopher Dane, Rebecca Hanssen, Rachel Lin og Harry McMillian- Hunt, og Pretorius regisserer fra et manus ført i pennen av Jennifer Nicole stang.

"The Unfamiliar" lanseres på britiske kinoer 21. august, men har foreløpig ikke fått norsk premieredato.