Dave Bautista, Bane

The Batman: Dave Bautista svarer på Bane-ryktene

Blir Marvel-mann DC-skurk?

I Warner Bros. kommende filmatisering av "The Batman", må Robert Pattinsons Bruce Wayne bryne seg på en rekke ikoniske Batman-skurker - spilt av blant annet Zoë Kravitz, Colin Farrell, Paul Dano, John Turturro og...

...Dave Bautista...eller?

Helgens ryktebørs aka Twitter har i det minste skapt STOR mistanke om nettop det.

Les også: Trailer: Liam Neeson blåser ting i lufta i ny thriller

Får vi se Dave Bautista som Bane i "The Batman"?
Får vi se Dave Bautista som Bane i "The Batman"?

Det hele startet på fredag, da en fan bragte opp spekulasjoner om at Bautista skulle- eller i det minste burde castes til Reeves superheltfilm, som badassen Bane. Tweeten lød som følger:

"Jeg leste akkurat en artikkel som spekulerer i at @DaveBautista kanskje skal/burde/kan spille Bane i den nye #Batman-filmen med Robert Pattinson. Vær så snill, DC Movies...få det til å skje."

Folk kastet seg raskt på bølgen, som kunne blitt enorm, dersom ikke "Guardians of the Galaxy" og "Blade Runner 2049"-stjerna hadde vært lynkjapt ute med respons.

Med Twitterhistoriens kanskje tristeste tweet, svarte Bautista nemlig fansen slik:

"Dessverre skjer det ikke. Prøvde mitt beste."

Dave Bautista, The Batman

*minst2parvåteøyekrokeriredaksjonen*

Det ser dermed ut til at vi må klare oss uten Bautistas Bane i "The Batman". Dessverre. Heldigvis har vi en rekke rå karakterer vi gleder oss til å se på lerretet; Catwoman (Kravitz), The Riddler (Dano), The Penguin (Farrell) og Carmine Falcone (Turturro). I tillegg får vi se Andy Serkis og Jeffrey Wright som Batmans allierte Alfred Pennyworth og kommisjonær Jim Gordon.

Og for å ha det nevnt; Bautista kommer ikke til å ligge på latsiden fremover. De neste månedene får vi se ham i "Dune", "Army of the Dead" og "Guardians of the Galaxy 3". Bare å glede seg!

"The Batman" skal etter planen lanseres 1. oktober 2021.