Simu Liu, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Ny video avslører: Marvel i full gang med sin neste storfilm!

...og vi er GIRA!

Produksjonen av Destin Daniel Crettons "Shang-Shi and the Legend of the Ten Rings" gjenopptas i Vest-Australia i løpet av de neste dagene. Til tross for at verken skuespillere eller crew har startet arbeidsdagene, har den lokale nyhetskanalen 7NEWS Sydney fått kloa i videoopptak som viser flere av Marvel-filmens imponerende sett.

Dette er absolutt en kul sniktitt på hva vi har i vente, for hittil har vi sett så godt som ingenting fra produksjonen.

De nye luftopptakene ble sluppet på Twitter i helgen, og viser blant annet noe som ser ut til å være et tempel- samt deler av en landsby med skinnende gule tak. Nyhetskanalen melder også at hele rollebesetningen og staben er tilbake i landet etter en fire måneders koronapause.

Se filmklippet under:

I tillegg til "Thor 4"-nyhetene fra forrige uke, er dette sannsynligvis de mest spennende Marvel-oppdateringene vi har for øyeblikket. Studioets første fase 4-film "Black Widow" er dessverre, i likhet med Disney+-seriene "WandaVision" og "The Falcon and the Winter Soldier", satt på vent på ubestemt tid (som så mye annet).

Les også: The Batman: Dave Bautista svarer på Bane-ryktene
Simu Liu spiller hovedrollen i "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings".
Simu Liu spiller hovedrollen i "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings".

"Shang-Shi and the Legend of the Ten Rings" er basert på 70-talls-tegneserien "The Master of Kung Fu", og blir Marvels første film ledet av en asiatisk superhelt. I serien ble Shang-Chi oppdratt og trent i kampsport av faren sin, skurken Kung Fu. Når Chi etter hvert innser at faren er ond, vender han seg mot ham. Marvel har heldigvis ikke glemt "Black Panther"-suksessen, og rollelista kommer hovedsaklig til å bestå av asiatiske skuespillere - med det unge stjerneskuddet Simu Lui i spissen.

Filmen skal etter planen lanseres 7. mai 2021. Vi krysser fingre og tær for at det går i boks!