Sam Neill i Jurassic Park

"Jurassic World: Dominion": Sam Neill markerer comebacket med nydelig tweet

Den følelsen når du har verdens beste jobb.

Innspillingen av "Jurassic World: Dominion" er kun én av mange filmproduksjoner som har stått stille det siste halvåret grunnet COVID-19-pandemien. Månedene har vært lange, men nå ser det endelig ut til at filmteamet er i ferd med å gjenoppta innspillingen på settene i London. En av skuespillerne som åpenbart har savnet arbeidsplassen hardt under lockdown, er Sam Neill - som markerer den kommende første arbeidsdagen med en knankende koselig Twitter-post.

I posten deler han et ikonisk bilde av karakteren sin Dr. Alan Grant, og advarer fansen om at han har... modnet litt siden sist. Neill benytter også muligheten til å lovprise "Dominion" som dinosaurseriens beste film, så langt.

Sjekk posten under:

Gjenforening

"Dominion" er regissør Colin Trevorrows tredje "Jurassic World"-film, og allerede i fjor høst fikk vi vite at den vil gjenforene Laura Dern, Sam Neill og Jeff Goldblum, de tre originale hovedrollene fra "Jurassic Park", for første gang på 26 år. Trevorrow har ifølge Kino.dk uttalt at disse, blant flere grep, skal bidra til å knytte serien sammen med den originale Jurassic Park-trilogien.

Hittil vet vi ikke stort om handlingen, men vi går ut ifra at Trevorrows 8 minutter lange kortfilm "Battle at Big Rock", som utspiller seg et år etter de tragiske hendelsene i "Jurassic World 2: Fallen Kingdom" (hvor en urovekkende stor samling dinosaurer flyktet fra fangenskap - og ut i den virkelige verden), gir en forsmak på hva vi har i vente. Dinosaurene har lagt livet på øya Isla Nublar bak seg, og lever nå side om side med menneskene...

Universal har hittil ikke utsatt premieren, som er satt til 11. juni 2021.