Avatar

Avatar 2: Se bildene av "The Crabsuit" - Pandoras nye undervannskjøretøy

Klar for å utforske dypet?

Mens vi venter på "Avatar"-oppfølgerne, som i likhet med alt annet om dagen driver lenger og lenger ut i horisonten (alle filmene ble nylig flyttet et år frem i tid), forsøker produsent Jon Landau å holde fansens humør oppe med hyppige oppdateringer fra innspillingen.

Denne gangen er det snakk om en første, eksklusiv sniktitt på et nytt undervannskjøretøy som skal til pers i én eller flere av de kommende fire, planlagte oppfølgerne.

"Avatar 2" skulle opprinnelig lanseres tilbake i 2014, og helt siden 2010 har regissør/manusforfatter James Cameron hintet om at sci-fi-eventyrets neste kapitler vil dykke ned i Padoras undervannsverden. Bildene som hittil er sluppet fra innspillingen, bekrefter dette - med blant annet store basseng på sett og motion-capture-innspilling under vann.

Kjøretøyet, som er avduket på Twitter, har fått navnet "Crabsuit" - og ser akkurat ut som det lyder: en slags robotkrabbe. Utvilsomt noe et menneske på Pandora trenger for å utforske havets dyp.

Sjekk den ut under (bilder i full størrelse nederst i artikkelen):

Avatar 2, Crabsuit

Blå år i vente

Etter et tiår med planlegging, manusarbeid og utvikling av de fire kommende "Avatar"-oppfølgerne, kunne Cameron og teamet hans endelig sette i gang produksjonen i september 2017.

Bortsett fra undervannselementet, er få detaljer rundt handlingen i "Avatar 2" avslørt. Sannsynligvis vil historien dreie rundt en ny generasjon Na'vier, noe som avsløres av rollelista - som består av en rekke barn og unge skuespillere - i tillegg til tilbakevendende ansikter som Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, CCH Pounder, Matt Gerald og Sigourney Weaver.

Ifølge Collider, har Cameron tidligere uttrykt at hovedfokuset hittil har vært å ferdigstille "Avatar 2" og "Avatar 3". Dersom "Avatar 2" blir en suksess, vil teamet gjenoppta- og fullføre produksjonen av "Avatar 4" og "Avatar 5". Disney har planlagt lanseringsdatoene med to års mellomrom, etter startskuddet som fyres av med "Avatar 2" 16. desember 2022.

Vel, dersom de siste månedenes utsettelser ikke pusher premieren ytterligere lenger frem i tid, da...

Avatar 2, Crabsuit
Avatar 2, Crabsuit