The Suicide Squad

Lovende: Se første klipp fra "The Suicide Squad"

Boom! Nå er det James Gunn sin tur...

Helgens DC Fandome Event har gitt oss en av årets bedre mandager, med saftige filmnyheter og en rekke nye trailere. Vi er fremdeles i ekstase etter vår aller første sniktitt på Matt Reeves "The Batman", men det stopper jo fantastisk nok ikke der.

Regissør James Gunn & co klinket nemlig også til med en smakebit på sitt kommende prosjekt - superhelt-rebooten "The Suicide Squad". Ååå, fansammenkomster er SÅ GØY!

Filmen byr på en del skuespillere fra 2016-versjonen (Margot Robbie, Joel Kinnaman, Jai Courtney og Viola Davis), i tillegg til nye ansikter som Idris Elba, John Cena, Storm Reid, Nathan Fillion, Peter Capaldi,Taika Waitit ,Pete Davidson, Alice Braga og Michael Rooker.

Les også: Ben Affleck vender tilbake som Batman

The Suicide Squad

Episk tagline

Det dreier seg ikke om en trailer her, men et såkalt behind-the-scenes-klipp hvor vi får være flue på veggen under innspillingen. Dette innebærer alt fra å se skuespillerne i aksjon på settet, til intervjuer med Gunn og produsent Peter Safran.

Det er mye å hvile øynene på her, så enten du er into kostymer, fantastiske sett, slåss-scener eller ei litta eksplosjon - vil du digge dette. Gunn gjør åpenbart filmen på SIN måte, og godt er det.

Sjekk ut bakomklippet øverst i artikkelen - og den rykende ferske plakaten (med livets tagline) under.

"The Suicide Squad" skal etter planen lanseres på kino 6. august 2021.

The Suicide Squad