Daniel Craig i James Bond: No Time to Die

Duggfrisk "No Time to Die"-plakat teaser ny trailer

Hold utkikk!!!

Ventetiden har utvilsomt vært vanvittig(!) mye lenger enn vi skulle ønske, men folkens: la oss bare være takknemlige for at vi får se den nye Bond-filmen innen året er omme!

"James Bond: No Time to Die" inntar kinoene "allerede" 13. november, og endelig skal Daniel Craig vise oss hva han er god for - en aller siste gang.

I anledning *premierennærmerseg*, har MGM sluppet en rykende fersk plakat for filmen - som serverer den klassiske Bond-komboen 007/ dress/ våpen. I tillegg avslører filmselskapet slippdatoen for en ny trailer som skal sørge for å gire oss opp på nytt. For ja, det trenger vi nå!

Det er bare å sette et Martini-klistremerke i kalenderen, og holde utkikk etter traileren fra torsdag 3. september (amerikansk tid).

Sjekk ut den nye plakaten under:

No Time to Die

For dere som ikke har fått med dere handlingen i filmen, går den som følger:

Bond har forlatt tjenesten til fordel for et avslappet liv på Jamaica, men slaraffenlivet blir kortvarig når hans gamle venn Felix Leiter fra CIA dukker opp og trygler om hjelp. Oppdraget, som går ut på redde en kidnappet forsker, viser seg å være mer krevende enn ventet- og snart er Bond på sporet av en mystisk skurk bevæpnet med livsfarlig, ny teknologi.

Les mer om "No Time to Die" her