Laura Dern og George Clooney i Grizzly 2

Morderbjørn-film med George Clooney, Laura Dern og Charlie Sheen lanseres etter nesten 40 år

...mot alle odds.

I 1983 gikk stjernetrioen George Clooney, Laura Dern og Charlie Sheen sammen og lagde...wait for it...en morderbjørn-film. "Grizzly 2" skulle bli oppfølgeren til "Grizzly", "Jaws"-ripoffen fra 1976, som omhandler en gigantisk, blodtørstig bjørn som slafser i seg alt i sin umiddelbare nærhet (les: nakne damer).

Den amerikanske herligheten har til den dag i dag aldri vært vist offentlig, men denne høsten - nesten 40 år etter innspillingen vil filmen bli tilgengelig på utvalgte strømmetjenester og amerikanske kinoer.

Les også: Slik reagerte Harry Potter-stjerna på sin egen død

UNG OG LOVENDE: Charlie Sheen, i hans første krediterte spillefilm "Grizzly 2".
UNG OG LOVENDE: Charlie Sheen, i hans første krediterte spillefilm "Grizzly 2".

"Grizzly 2" ble spilt inn i Ungarn, med en ungarsk regissør som aldri hadde laget film før. Både Clooney, Dern og Sheen var fremdeles bare barnerumper under innspillingen (21, 16 og 17 år gamle), og ingen av dem hadde noe særlig skuespillererfaring på CV'n.

Likevel ble prosjektet neeesten ferdigstilt, utrolig nok, men så stakk filmens produsent John Proctor (en fyr som hadde svindlet før) av med resten av budsjettpengene. Som om ikke det var nok, ble de mekaniske bjørnene som skulle til pers i filmen ødelagt i en brann. Auch...

I et intervju med Bravo avslører Dern at hun, Clooney og Sheen måtte vente en måned i Ungarn for å se om resten av filmen kunne finansieres på nytt. Det skjedde åpenbart ikke, og deretter ble det veldig stille rundt bjørnefilmen.

Tross all motgang, skal vi nå endelig få se den ferdige versjonen av "Grizzly 2". Det har en av filmens andre produsenter, den ungarske kunstneren og økonomen(!!!) Suzanna Csikos- Nagy, sørget for. Ifølge Collider kan vi vente oss "en ekstremt bisarr film om en hevngjerrig bjørn som angriper en utdendørs rockekonsert i Ungarn" - og seriøst, DET vil vi nødig gå glipp av...

Sjekk ut plakaten under:

Grizzly 2