Sacha Baron Cohen i Borat

"Borat 2" er spilt inn i hemmelighet

Great success!

Oppdatering, fredag 24. oktober: Borat 2 har kommet, og den har fått den norske tittelen Borat påfølgende kinofilm. Se hvor du kan streame den her!

De siste ukene har det gått rykter i sosiale medier om at Sacha Baron Cohen er spottet i Los Angeles med et kamerateam bak seg - i rollen som en av sine mest berømte karakterer...

Og skal vi tro Collider, er ryktet nå bekreftet; "Borat 2" er ferdigstilt!

Filmens handling er så langt uklar, men Borat er ikke lenger den ukjente kasakhstanske TV-reporteren han spilte i originalen. Nå vet offentligheten vet hvem han er, og Borat må gå undercover for å kunne gjennomføre intervjuer.

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan tok verden med storm i 2006 og spilte inn hele 262 millioner dollar globalt. Filmen banet vei for flere Cohen-komedier som "Brüno" og "The Dictator", men disse kunne ikke måle seg med suksessen "Borat" oppnådde.

Larry Charles sto for regien av "Borat", og Cohen produserte i samarbeid med Jay Roach. Foreløpig vet vi ikke hvem, foruten Cohen, som er involvert i oppfølgeren. Vi vet heller ikke når vi kan forvente lansering av filmen.

Vi oppdaterer dere så fort vi vet noe mer.

Oppdatering 10. september: "Borat 2" kommer til å ødelegge karrieren til en amerikansk politiker