Uma Thurma og Zendaya

Zendaya svarer på "Kill Bill 3"-ryktene

Er "Euphoria"-skuespilleren Tarantinos blodtørstige hevner?

Den første "Kill Bill"-filmen tok verden med storm i 2003, og siden har vi tenkt at "Kill Bill Vol.3" lett kunne (og burde?) hatt livets rett. Det har liksom ligget i kortene fra vi så The Bride (Uma Thurman) avlive Vernita Green (Vivica A. Fox) foran Greens nusselige datter Nikki.

Les også: Morderbjørn-film med George Clooney, Laura Dern og Charlie Sheen lanseres etter nesten 40 år

VERNITA GREEN VS. THE BRIDE: Vivica A. Fox og Uma Thurman i "Kill Bill Vol. 1".
VERNITA GREEN VS. THE BRIDE: Vivica A. Fox og Uma Thurman i "Kill Bill Vol. 1".

Hevnen er søt

Ryktene om et tredje kapittel har svirret noen år, og på IMDb er filmen allerede registrert som "in development" (siste oppdatering er riktignok fra april 2017...). Regissør Quentin Tarantino har også småteaset litt opp gjennom årene, og med sitatet "it is definitely in the cards" tilbake i desember - ga han oss virkelig grunn til å tro at filmen ikke er FOR langt unna.

Ifølge regissøren hadde det store hinderet vært å avgjøre hva som skulle skje med The Bride, noe han røpet at han endelig hadde kommet fram til. I etterkant av denne uttalelsen, har fansen selvfølgelig spekulert heftig i hva plottet for en potensiell tredje film kan dreie seg om. Den heiteste teorien er at Vernita Greens datter Nikki vender tilbake for å hevne seg etter drapet på moren.

Som dere sikkert husker forteller The Bride den vesle jenta at "When you grow up, if you still feel raw about it, I'll be waiting". Ikke at en tredje film nødvendigvis MÅ ta akkurat den retningen, men tja...døra står definitvt vidåpen.

Les også: "Mission: Impossible 7"-innspillingen sparkes i gang med sinnsykt bilde fra Norge

KLAR FOR HEVN: Ambrosia Kelleysom Nikki i Kill Bill Vol. 1" og skuespilleren Zendaya.
KLAR FOR HEVN: Ambrosia Kelleysom Nikki i Kill Bill Vol. 1" og skuespilleren Zendaya.

Vil ha Zendaya

Også skuespilleren bak Vernita Green, Vivica A. Fox, er tilhenger av denne hypotesen - og i et nylig intervju med NME avslørte hun at Zendaya er dama hun kunne tenke seg å se i rollen som en voksen versjon av filmdatteren.

Nå, i et intervju med Empire, har den talentfulle, unge skuespilleren svart på Fox' uttalelse:

- I saw that! I was quite honoured that she would say that. Obviously she’s incredible and I’m very flattered that she would think of me. You know, it’s just an idea. The internet kinda takes things and runs with it.

Den 24 år gamle "Spider-Man"-stjernen føler seg åpenbart takknemlig, men kaster ikke bensin på bålet. Vi skulle gjerne ha likt å vite hva Zendaya selv tenker om rollen - og det å eventuelt skulle spille i "Kill Bill 3".

Vel, internet er i hvert fall over middels gira. Bare sjekk ut denne fankunsten av Boss Logic:

Zendaya, Kill Bill 3

Vi digger Zendaya og tenker at det hadde vært helt rått å sett henne som en blodtørstig og hevngjerrig Nikki i "Kill Bill 3". Skuespilleren ble nylig Emmy-nominert for sin fantastiske prestasjon i HBO-serien "Euphoria" og i romjulen får vi se henne i Denis Villeneuves episke sci-fi-eventyr "Dune" (Hold utkikk etter første trailer foresten, den er forventet I DAG!).

Vi oppdaterer dere så fort vi vet noe mer om Tarantino, "Kill Bill 3" og etterhvert - foråpentligvis castingnyheter.