Doug Liman og Anne Hathaway

Anne Hathaway i forhandlinger om hovedrolle i pandemi-film

Mannen bak "Mr. and Mrs. Smith" og "Edge of Tomorrow" skal regissere.

Som mange av dere kanskje har fått med dere, er Doug Liman ("Mr. and Mrs. Smith", "Edge of Tomorrow") i ferd med å planlegge en gigantisk blockbuster - som skal spilles inn i(!) verdensrommet - med Tom Cruise i hovedrollen (hvem ellers?).

Nå har regissøren røpet hva hans neste prosjekt vil dreie seg om, og folkens, vi skal faktisk ned på jorda igjen - både budsjett- og ambisjonsmessig. Liman skal regissere den romantiske komedien/ransfilmen "Lockdown" og Anne Hathaway er i forhandlinger om hovedrollen. Det skriver Deadline.

Steven Knight ("Serenity") står for manuset og P.J. van Sandwijk produserer i samarbeid med Alison Winter. Van Sandwijk bistår også Liman på det spektakulære verdensrom-prosjektet.

"Lockdown" beskrives som en lavbudsjettsfilm (under 10 millioner dollar) og handlingen er satt til post-pandemi-lockdown (og ja, vi regner med at det er snakk om pandemien vi alle har blitt for godt kjent med det siste året).

Foreløpig har vi ikke kjennskap til hvilke navn, foruten Hathaway, vi får se på rollelista. Skal vi tro overnevnte kilde, skal Cilian Murphy ha vært et navn som har svirret på ryktebørsen. Innspillingen skal etter planen i gang allerede i slutten av måneden, så flere detaljer kommer nok fortløpende.