Sacha Baron Cohen som Borat

"Borat 2" kommer til å ødelegge karrieren til en amerikansk politiker

En nettside røper ville detaljer fra Borat-oppfølgeren, som ble spilt inn og ferdigstilt i hemmelighet.

Oppdatering, fredag 24. oktober: Borat 2 har kommet, og den har fått den norske tittelen Borat påfølgende kinofilm. Se hvor du kan streame den her!

I går kunne vi melde at Sacha Baron Cohen har spilt inn og ferdigstilt en oppfølger til Borat! Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan. Filmen ble spilt inn i hemmelighet, og tidligere denne uka ble den vist for et bransjepublikum i Hollywood.

I oppfølgeren er ikke Borat er lenger en ukjent kasakhstansk TV-reporter. Nå vet offentligheten vet hvem han er, og Borat må gå undercover for å kunne gjennomføre intervjuer.

The Film Stage står for den nyeste oppdateringen i saken. De har nemlig hørt filmen beskrevet av flere kilder.

Filmen Cohen viste er etter alt å dømme ferdig, og har fått tittelen "Great Success". I likhet med den første filmen, kommer oppfølgeren til å blande en fiktiv historie med virkelige scener der Borat møter amerikanere, og framprovoserer reaksjoner og utspill de ellers ikke slipper ut.

Blant annet skal den pågående COVID-19-pandemien og forholdet mellom president Donald Trump og den pedofile milliardæren Jeffrey Epstein figurere i handlingen. The Film Stage røper også at Borat blant annet møter USAs visepresident Mike Pence, Trumps advokat og tidligere New York City-ordfører Rudy Giuliani, og flere mennesker som nettstedet helst ikke vil spoile.

Ikke minst forteller de at ett av de virkelige menneskene som dukker opp, driter seg ut så kraftig at det potensielt kan sette en stopper for hele den politiske karrieren til vedkommende. De avslutter oppsummeringen sin med å fortelle at de ser for seg at det kommer til å oppstå "motreaksjoner og søksmål" når filmen blir lansert.

Den første Borat-filmen ble utsatt for hele 7 søksmål fra mennesker som dukker opp i filmen. Blant annet ble produsentene saksøkt av innbyggerne i den rumenske landsbyen som skulle framstille Borats hjemby, og to college-gutter som bondet med Borat over alkohol og kvinnediskriminerende utsagn.

Vi vet ikke hvem som regisserer "Borat 2"/"Great Success", og filmen har på dette tidspunkt ingen distributør. 20th Century Fox, som lanserte den første filmen, heter nå 20th Century Studios, og er kjøpt opp av familievennlige Disney, så det ville overraske oss om de blir med på dette mildt sagt kontroversielle eventyret.

Før eller siden får vi se den nye Borat-filmen. Vi venter i spenning.

Se hvor du kan streame Borat! Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan her