Michelle Rodriguez i Fast & Furious

Michelle Rodriguez avslører STOR "Fast & Furious 9"-detalj

Fest setebeltene, folkens!

Tidlig i sommer hintet Ludacris, en av skuespillerne i det kommende niende kapittelet i "Fast & Furious"-serien, om at vi denne gangen skal følge gjengen til verdensrommet. Nå har nok en skuespiller tatt bladet fra munnen - og bekreftet(!) at "F9" styrer en retning ingen annen "Fast"-film har tatt før.

Michelle Rodriguez, som spiller Letty i filmene, medvirket nylig i The Jess Cagle Show, hvor hun rett ut røper at filmen "er på vei ut av jordens atmosfære":

På reporterens spørsmål om hun skal til verdensrommet med Ludacris, svarer Rodriguez:

- Oh, no way. How did you guys find that out? See what happens? People start talking behind the scenes, man. When a movie doesn’t come out and forget about it, things get out. Nobody was supposed to know that!

Les også: "Borat 2" er spilt inn i hemmelighet

Michelle Rodriguez i "Fast & Furious 9".
Michelle Rodriguez i "Fast & Furious 9".

Rodriguez nevner også at det ble hyret inn en kvinnelig manusforfatter til prosjektet, som forhåpentligvis vil gi filmens kvinnelige karakterer "a little bit more attention and love". Tilbake i 2017, annonserte Rodriguez at hun var klar for å legge actionserien bak seg, dersom det ikke ble gjort endringer i måten den behandlet kvinner på. I 2019 bekreftet skuespilleren at hun likevel takket ja til å være med videre i "Fast 9" - noe vi antar er fordi hun allerede da hadde fått nyss i planene om å hyre inn en kvinnelig skribent.

Rodriguez nevner ikke hvem manusforfatteren er, men avslører at hun blant annet har jobbet med HBO-serien "Westworld" og at hun "just gets it".

Vel, det er bare å feste setebeltene - ikke bare skal noen til verdensrommet her, de kvinnelige karakterene skal også få mer dybde. Endelig, det var på tide...

"Fast 9" skal etter planen lanseres 2. april 2021.