Rami Malek i No Time to Die

Ny video: Bli kjent med Rami Maleks Bond-skurk

Dette er den mystiske og uhyggelige Safin...

Ventetiden har utvilsomt vært vanvittig(!) mye lenger enn vi skulle ønske, men folkens: la oss bare være takknemlige for at vi får se den nye Bond-filmen innen året er omme!

"James Bond: No Time to Die" inntar kinoene "allerede" 13. november, og endelig skal Daniel Craig vise oss hva han er god for - en aller siste gang.

Craig skal selvfølgelig også få bryne seg på en ny skurk - Rami Maleks mystiske og uhyggelige Safin.

Hittil har vi hatt så godt som nada informasjon om karakteren, men nå har det dukket opp en rykende fersk video som lar oss bli litt bedre kjent med ham. Gjennom intervjuer med både regissør Cary Fukunaga og "Bohemian Rhapsody"-skuespilleren selv, avsløres det blant annet at vi har med en komplisert skurk å gjøre - en skurk som ikke er helt ulik tittelkarakteren selv...

Les også: "Mission: Impossible 7"-innspillingen sparkes i gang med sinnsykt bilde fra Norge

Daniel Craig er klar for siste innsats som agent 007.
Daniel Craig er klar for siste innsats som agent 007.

For dere som ikke har fått med dere handlingen i filmen, går den som følger:

Bond har forlatt tjenesten til fordel for et avslappet liv på Jamaica, men slaraffenlivet blir kortvarig når hans gamle venn Felix Leiter fra CIA dukker opp og trygler om hjelp. Oppdraget, som går ut på redde en kidnappet forsker, viser seg å være mer krevende enn ventet- og snart er Bond på sporet av en mystisk skurk bevæpnet med livsfarlig, ny teknologi.

Sjekk ut videoen øverst i artikkelen.