Dylan O'Brien i Love and monsters

Se Dylan O'Brien kjempe for kjærligheten i første trailer for "Love and Monsters"

Maze Runner-stjerna er tilbake!

Paramount har sluppet den første traileren for eventyrkomedien "Love and Monsters", med The Maze Runner-stjerna Dylan O'Brien i hovedrollen.

Handlingen er satt sju år etter en monsterapokalypse, hvor vi møter Joel Dawson (O'Brien) og andre overlevende som har bodd under jordens overflate helt siden gigantiske skapninger overtok kontrollen på overflaten.

Det høres unektelig skikkelig bedrøvelig ut, men heldigvis er det er ikke BARE mørkt: Etter å ha fått radiokontakt med ungdomskjæresten Aimee (Jessica Henwick), som oppholder seg milevis unna, begynner Joel å falle for henne igjen. Når Joel innser at livet under overflaten ikke har mer å by på, bestemmer han seg (mot all logikk) for å legge ut på en ferd for å finne Aimee - tross alle farlige monstre på veien.

Michael Matthews, mannen bak Five Fingers for Marseilles, har regissert filmen - fra et manus ført i pennen av Brian Duffield og Matthew Robinson. Shawn Levy og Dan Cohen står oppført som produsenter, og med Netflix' "Stranger Things" på CV'n kan de helt klart sin monsterlære.

Sjekk ut traileren øverst i artikkelen, og se O'Brien briefe med et par knep han har tatt med seg fra Maze Runner-franchisen...

"Love and Monsters" slippes i første omgang på VOD og enkelte kinoer i USA. Vi vet ikke når eller hvordan filmen kommer til Norge.