Jennifer Lopes og Owen Wilson

Teaser: Vil du gjenoppleve 2005!? Se J. Lo gifte seg med Owen Wilson i ny romantisk komedie

Neste års Valentinsplan er klar!

For to år siden hadde vi neppe trodd at Jennifer Lopez skulle bli et hot skuespillernavn igjen, men så feil kan man ta. Etter å ha mottatt strålende kritikker- og en Golden Globe-nominasjon for sin tolkning av stripperen Ramona i "Hustlers", er evigunge J. Lo for alvor tilbake i rampelyset.

Nå er stjerna aktuell med en ny film, Universals romantiske komedie "Marry Me", som etter planen skal lanseres et par dager før Valentinsdagen 2021.

Sjekk ut den første teaseren under:

Tidsmaskin

I filmen spiller Lopez den berømte sangstjerna Kat Valdez, som gifter seg med en totalt ukjent mattelærer (spilt av Owen Wilson) etter å ha utvekslet blikk med ham under en konsert (vi vet, romantiske komedier ass...).

"Marry Me" beskrives som "en usannsynlig romanse mellom to ulike individer som søker etter noe ekte i en verden der lykke måles i følgere og likes. Filmen er en moderne kjærlighetshistorie om kjendiser, ekteskap og sosiale medier".

Tja. I dette sekund føles komboen Lopez, Wilson OG romantisk komedie veldig(!) 2005, men Lopez overrasket oss greit i "Hustlers" - så vi er positive inntil det motsatte er bevist, vi...

"Marry me" har premiere på norske kinoer 12. februar 2021.