Black Widow, Død på Nilen og West Side Story

Disney flytter premieredatoene for en rekke filmer

Her er de nye datoene!

Til tross for at vi lengter etter et gjensyn med Marvel-universet- og karakterene vi elsker, ser der ut til at vi må smøre oss med enda et tonn tålmodighet. I går annonserte Disney nok en gang datoendringer for en rekke av sine kommende filmer, blant annet "Black Widow".

Scarlett Johansson og Florence Pugh skulle i utgangspunktet ha slått fra seg på lerretet i april, men så skjedde korona - og filmen ble utsatt til oktober. I flere måneder har vi krysset fingre og tær for et gjensyn med den russiske spionen før jul, men nå har altså studioet valgt å pushe "Black Widow" til 7. mai 2021.

Les også: Børning 3 får ny premieredato - allerede neste måned!

UTSATT: Armie Hammer og Gal Gadot i "Mord på nilen".
UTSATT: Armie Hammer og Gal Gadot i "Mord på nilen".

Også "Mord på orientekspressen"-oppfølgeren "Mord på nilen" flyttes. Norgespremieren, som etter planen skulle gå av stabelen 23. oktober, er nå satt til 18. desember 2020.

Steven Spielbergs "West Side Story", nyinnspillingen av musikal-klassikeren med samme tittel, er attpå satt betydelig på vent - fra 18. desember 2020 til 10. desember 2021.

"Free Guy", med Ryan Reynolds i hovedrollen, og Pixar-filmen "Soul" beholder derimot sine planlagte datoer - henholdsvis 11. - og 25. desember. Puh!

De nye datoene er bekreftet av Disney Norge.

PS! I USA er også et par andre Marvel-titler, som foreløpig ikke har rukket å få norske premieredatoer, flyttet. Dette gjelder "Eternals" (flyttet fra februar 2021 til 5. november 2021) og "Shang-Shi and the Legend of the Ten Rings" (flyttet fra 7. mai 2021 til 9. juli 2021). Oppfølgeren til "Spider-Man: Far From Home" beholder så langt sin planlagte dato 17. desember 2021.