Borat

Her er første teaser for "Borat 2" - akkurat i tide før det amerikanske valget

Sacha Baron Cohen is back!

Etter å ha spilt inn en hel "Borat"-oppfølger i hemmelighet (et mesterstykke i seg selv), er Sacha Baron Cohen endelig tilbake som den spinnville karakteren i en ny teaser.

Sjekk den ut under:

Covid, Trump & Epstein

I oppfølgeren er ikke Borat lenger den ukjente kasakhstansk TV-reporteren fra originalen. Nå vet offentligheten vet hvem han er, og Borat må gå undercover for å kunne gjennomføre intervjuer. I likhet med den første filmen, kommer oppfølgeren til å blande en fiktiv historie med virkelige scener der Borat møter amerikanere, og framprovoserer reaksjoner og utspill de ellers ikke slipper ut.

Skal vi tro The Film Stage, vil blant annet den pågående COVID-19-pandemien og forholdet mellom president Donald Trump og den pedofile milliardæren Jeffrey Epstein stå sentralt i handlingen.

Filmen har i likhet med forgjengeren fått en tittel det står respekt av (i det minste sånn tegn-messig), nemlig "Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan"...Puuh! Den har premiere på Amazon Prime allerede i slutten av denne måneden - akkurat i tide før det amerikanske valget...

"Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan" tok verden med storm i 2006 og spilte inn hele 262 millioner dollar globalt. Filmen banet vei for flere Cohen-komedier som "Brüno" og "The Dictator", men disse kunne ikke måle seg med suksessen førstnevnte oppnådde.

Så langt har vi ingen dato for når "Borat"-oppfølgeren blir tilgjengelig for oss nordmenn. Vi gleder oss uansett!