Borat 2

Her er den første fulle traileren til Borat 2 - og den nye(!), KJEMPELANGE tittelen

Legenden er tilbake!

Oppdatering, fredag 24. oktober: Borat 2 har kommet, og den har fått den norske tittelen Borat påfølgende kinofilm. Se hvor du kan streame den her!

I går delte vi den første, vesle teaseren for "Borat 2" med dere, men i dag har vi noe mye mye morsommere - nemlig den fulle traileren!

Sacha Baron Cohen er tilbake i rollen som den helsprø og ultrapopulære karakteren Borat Sagdiyev, etter å ha klart å holde så godt som hele filminnspillingen hemmelig. Traileren føyer seg lett inn blant årets store høydepunkter, og det ser ut til at filmopplevelsen vi har i vente er akkurat like klein- og putevennlig som sist...

Les også: Ryan Gosling klar for ny stuntmann-rolle

Borat 2

Covid, Trump & Epstein

I oppfølgeren er ikke Borat lenger den ukjente kasakhstansk TV-reporteren fra originalen. Nå vet offentligheten vet hvem han er, og Borat må gå undercover for å kunne gjennomføre intervjuer. I likhet med den første filmen, kommer oppfølgeren til å blande en fiktiv historie med virkelige scener der Borat møter amerikanere, og framprovoserer reaksjoner og utspill de ellers ikke slipper ut.

Skal vi tro The Film Stage, vil blant annet den pågående COVID-19-pandemien og forholdet mellom president Donald Trump og den pedofile milliardæren Jeffrey Epstein stå sentralt i handlingen. Nettstedet melder også at ett av de virkelige menneskene som dukker opp, driter seg ut så kraftig at det potensielt kan sette en stopper for hele den politiske karrieren til vedkommende.

Filmen har i likhet med forgjengeren fått en tittel det står respekt av (i det minste sånn tegn-messig), nemlig...*trekker pusten*... "Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan". Filmens endelige tittel ble sluppet i siste liten sammen med traileren, etter å først ha blitt lansert under like lange "Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan". I USA har filmen premiere på Amazon-eide Prime Video 23. oktober - akkurat i tide før det amerikanske valget...

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan tok verden med storm i 2006 og spilte inn hele 262 millioner dollar globalt. Filmen banet vei for flere Cohen-komedier som Brüno og The Dictator, men disse kunne ikke måle seg med suksessen førstnevnte oppnådde.

Vi vet ikke hvem som regisserer oppfølgeren, og så langt har vi ingen dato for når Borat-oppfølgeren blir tilgjengelig for oss nordmenn. Vi gleder oss uansett!

Sjekk ut traileren øverst i artikkelen - og plakaten under

Borat 2