Doctor Strange 2

Benedict Cumberbatch deler etterlengtet Doctor Strange 2-oppdatering

Endelig skjer det ting!

Det er kun en uke siden Disney nok en gang annonserte datoendringer for en rekke av sine kommende filmer, deriblant Marvels "Black Widow" - en av årets sårt etterlengtede superheltfilmer. Det går med andre ord frustrerende treigt på lanseringsfronten om dagen, men Covid-19 ser heldigvis ikke ut til å hindre studioet fra å produsere filmer...for øyeblikket.

Ja, datoene er pushet betydelig fremover, men både "Eternals", "Shang-Shi and the Legend of the Ten Rings" og oppfølgeren til "Spider-Man: Far From Home" er underveis. Og skal vi tro Benedict Cumberbatch, er heller ikke startskuddet for innspillingen av "Doctor Strange"-oppfølgeren "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" langt unna.

I et nylig intervju med WatchTime, skal skuespilleren ha avslørt at han for tiden er involvert i førproduksjonen av filmen - og at kameraene forventes å rulle allerede "i slutten av oktober eller begynnelsen av november".

Det kan vi like!

Les også: Jamie Foxx vender tilbake i Spider-Man 3

KOLLEGER ELLER FIENDER?: Benedict Cumberbatch som Dr. Stephen Strange og Elizabeth Olsen som Wanda Maximoff aka Scarlet Witch.
KOLLEGER ELLER FIENDER?: Benedict Cumberbatch som Dr. Stephen Strange og Elizabeth Olsen som Wanda Maximoff aka Scarlet Witch.

Problemer på veien

10. januar i år annonserte regissøren av den kritikerroste forgjengeren "Doctor Strange", Scott Derrickson, at han forlot oppfølgeren grunnet kreative uenigheter med Marvel Studios. Derrickson hadde da arbeidet med prosjektet i fire år. En knapp måned senere signerte Sam Raimi, mannen bak splatter-klassikere som "Evil Dead" 1 og 2 og "Spider-Man"-filmene med Tobey Maguire i spissen, for å overta stafettpinnen.

Foreløpig vet vi lite om handlingen i "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", men Marvel har tidligere flagget at den vil bli deres skumleste film noensinne.

Foruten Cumberbatch, står kun skuespillerne Elisabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor og Benedict Wong oppført på rollelista hos IMDb. Førstnevnte skal til pers som Scarlet Witch - og vil ifølge Collider knytte filmen til hendelsene i den kommende Disney+-serien "WandaVision". Vi forventer at flere navn vil offentliggjøres etter hvert som produksjonen setter fart.

"Doctor Strange"-oppfølgeren skal etter planen lanseres 25. mars 2022.