Anne Hathaway i Heksene/The Witches

Anne Hathaway er sjefsheksa i den første traileren til Heksene

Regissøren av Tilbake til fremtiden og Forrest Gump har laget en ny film basert på Roald Dahls Heksene. Se traileren over!

Roald Dahls skremmende eventyr kommer i ny filmdrakt. Historien om den 7 år gamle gutten som havner midt i en forsamling heksers topphemmelige årsmøte, ble for første gang filmatisert i 1990 – den gang med blant annet Rowan Atkinson og Anjelica Huston på rollelista.

Se hvor du kan streame Heksene (1990) her!

Nå, 30 år senere, skal Anne Hathaway innta rollen som den fryktinngytende Storheksa, i en storfilm fra Guillermo del Toro (The Shape of Water), Alfonso Cuarón (Gravity) og regissør Robert Zemeckis (Tilbake til fremtiden, Forrest Gump). Wæh, vi gleder oss som unger!

I USA skal filmen slippes på strømmetjenesten HBO Max. De fleste andre land i verden har et greit kinotilbud for tida, og SF Studios bekrefter at filmen kommer på kino i Norge 11. desember.

Les også: Strømmetjenesten HBO Max kommer ikke til Norge med det første…

Mens den originale filmen, og boka den er basert på, handler om en engelsk gutt med norske besteforeldre, har denne filmen flyttet handlingen til Alabama på sekstitallet, og hovedrollen er spilt av en afroamerikansk gutt.

I tillegg til Hathaway, dukker Octavia Spencer, Stanley Tucci og Chris Rock opp i filmen. De to guttene i sentrum av historien er spilt av Codie-Lei Eastick og Jahzir Bruno. Vi håper filmen har litt "tenner", og klarer å skremme vettet av en ny generasjon barn.

Heksene har planlagt Norgespremiere 11. desember. Watchlist filmen her!

Her er den amerikanske plakaten til filmen:

Amerikansk plakat til Heksene/The Witches