No Time to Die

"James Bond: No Time to Die": Premieren utsettes på ny!

Sorry, folkens...

Vi rakk akkurat å dele den nye musikkvideoen for temalåta til det kommende Bond-kapittelet "No Time to Die", før nyheten om at filmen utsettes nok en gang traff oss - og la en grei demper på den gode stemningen.

Filmen skulle i utgangspuktet hatt premiere mars i år, men ble i likhet med en rekke andre filmer satt på vent på ubestemt tid da Covid-19 plutselig snudde hverdagen vår opp ned. I Norge er 13. november "den nye" premieredatoen vi har forholdt oss til de siste ukene, men nå ser det altså ut til at vi må smøre oss med nok et tonn tålmodighet.

Den 25. filmen i Bond-serien flyttes nemlig til 2. april 2021, et år senere enn opprinnelig planlagt.

Les også: "James Bond: No Time to Die": Her er den nye musikkvideoen med Billie Eilish

Billie Eilish - James Bond: No Time to Die

Det var på fredag at MGM, Universal og Bond-produsentene Michael G. Wilson og Barbara Broccoli annonserte utsettelsen - og den nye lanseringsdatoen:

- Vi forstår at forsinkelsen vil være skuffende for fansen vår, men vi ser nå frem til å dele "No Time to Die" neste år.

Og folka bak Bond er ikke de eneste som holder igjen på godsakene. Det er knappe to uker siden Disney annonserte datoendringer for en rekke av sine kommende filmer, deriblant etterlengtede "Black Widow".

Foreløpig står studioets "Free Guy" og "Soul" oppført med sine planlagte datoer (11. - og 25. desember), og Warner Bros. har enda til gode å flytte storfilmene "Wonder Woman 1984" og "Dune" (begge 25. desember). La oss krysse alt vi har for at det forblir sånn til dette merkelige året er forbi...

Ny premieredato for "James Bond: No Time to Die" er altså 2. april 2021.